Crypto King vertelt waarom Shiba Inu (SHIB) “voorbestemd is om het te maken”

Shiba Inu (SHIB) is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de grootste meme coins. In de begindagen stond de munt voornamelijk in de schaduw van Dogecoin (DOGE), echter is het erin geslaagd om zijn eigen identiteit te creëren. Ondanks deze positieve ontwikkelingen zijn er nog steeds veel critici die van mening zijn dat de op één na grootste meme coin de komende jaren het grootste deel van zijn waarde zou kunnen verliezen.

Aan de andere kant ziet een crypto-investeerder, bekend als Crypto King, nog steeds veel potentie in SHIB. In reactie op de recente SHIB-kritiek wendde Crypto King zich tot sociale mediaplatform X om de beweringen over de ondergang van Shiba Inu weg te nemen, terwijl hij er ook op wees dat “OG-memes zoals $SHIB voorbestemd zijn om het te maken.”

Grote investeerder verwerpt beweringen dat SHIB waarde zal verliezen

Het recente bericht van Crypto King op sociale mediaplatform X is een reactie op een groot criticus van meme coins. Volgens de criticus zal het merendeel van de meme coins de komende jaren hun waarde verliezen, en zullen er nog maar twee of drie van overblijven in de top 50. Verrassend genoeg gelooft de criticus dat Shiba Inu, momenteel de op tien na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie, het grootste deel van zijn waarde zal verliezen.

Crypto King gaf duidelijk aan dat hij het hier niet mee eens is, aangezien SHIB genoteerd is op veel gecentraliseerde cryptobeurzen over de hele wereld, waardoor veel detailhandelaren voldoende blootstelling krijgen aan de meme coin. Als gevolg hiervan denkt de investeerder dat SHIB meer ingeburgerd is dan veel critici denken. Hij vergeleek ook de gevestigde status van SHIB onder de meme coins met die van goud in vergelijking met een nieuw ontdekt kristal dat niet veel waard is.

SHIB-gemeenschap blijft groeien

Shiba Inu herbergt een levendig gemeenschapsecosysteem. Teamleden werken er voortdurend aan om praktische bruikbaarheid te bieden, in een poging om de status van meme coin los te schudden. In de loop van de tijd heeft het ontwikkelteam op deze basis echte, praktische gebruiksscenario’s gebouwd. ShibaSwap en Shibarium zijn enkele voorbeelden waarbij SHIB nut biedt.

SHIB handelt momenteel op $0,00002317 en heeft in de afgelopen 24 uur en zeven dagen respectievelijk een verlies van 2,84% en 6,19% geleden. Volgens de Global In/Out Of The Money Metric van IntoTheBlock bevindt SHIB zich momenteel ingeklemd tussen een SHIB-weerstandsmuur van 12,7 biljoen en een SHIB-steunmuur van 37,4 biljoen. De cryptocurrency zou gedurende de week beide kanten op kunnen gaan, maar een crypto-analist merkt op dat het prijsniveau van $0,000023 over het algemeen een vraagzone is voor SHIB.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!