Controversiële analist deelt zijn visie op Bitcoin en Ethereum

Na de live-uitzending van Roaring Kitty, de grootste influencer van GameStop-aandelen, werd gevolgd door ongeveer een half miljoen mensen en live werd uitgezonden op kanalen als CNBC in de VS, was er een enorme daling in de aandelen- en cryptocurrency-markt.

GameStop-aandelen zijn nauw verbonden met meme coins in de cryptocurrency-wereld, en de enorme waardevermindering van GameStop-aandelen leidde tot een enorme bearish golf onder meme coins. Dit veroorzaakte de daling van alle andere cryptocurrencies, inclusief Bitcoin (BTC).

In reactie op deze daling besloot de bekende analist il Capo – een van de bekendste analisten in de cryptocurrency-wereld, die vooral naam gemaakt heeft door zijn foutieve bearish voorspellingen – zijn mening te delen over de huidige staat van Bitcoin en Ethereum.

In zijn verklaring zei il Capo dat er een sterke verkoopgolf was in de ondersteuningssector. De analist stelde dat vooral altcoins hard daalden, maar desondanks werd dit gezien als een ‘shake-up’. Volgens de analist zou het bullish proces kunnen voortduren als de huidige ondersteuningsniveaus standhouden.

Il Capo bepaalde het eerste ondersteuningsniveau voor de Bitcoin koers op ongeveer $69.000 en het tweede op ongeveer $67.000. Hij deelde de volgende grafiek:

Vervolgens deelde de analist ook zijn visie op de Ethereum koers. Hij gaf aan dat de prijs van de nummer twee cryptocurrency boven $3.600 moet blijven en daaronder beschouwt hij als “niet goed”. Hij plaatste de volgende afbeelding:

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!