Analist: Solana-rivaal lijkt klaar voor onvermijdelijke stijging

Cryptocurrency analist en handelaar Michaël van de Poppe gelooft dat een Solana (SOL) concurrent zich mogelijk klaarmaakt voor een bullish ommekeer.

Van de Poppe vertelt aan zijn 719.300 volgers op het socialemediaplatform X dat een “nieuwe ronde van opwaartse momentum onvermijdelijk lijkt” voor Sei (SEI).

Bron: Michaël van de Poppe/X

Volgens de breed gevolgde cryptoanalist is Sei sinds januari ongeveer 70% gedaald ten opzichte van Bitcoin (SEI/BTC). Gebaseerd op Van de Poppe’s grafiek op het dagelijkse tijdsbestek, zou Sei steun kunnen vinden op 0,0000006 BTC (ongeveer $0,42).

Sei, dat momenteel een marktkapitalisatie van rond de $1,6 miljard heeft, handelt op het moment van schrijven op 0,00000768 BTC (ongeveer $0,543).

Wat betreft Bitcoin zegt Van de Poppe dat het vlaggenschip crypto-actief vastzit in een bereik tussen $67.800 en een all-time high van ongeveer $73.800. Volgens de analist is Bitcoin “zwaar klaar voor een opwaartse uitbraak naar een nieuw all-time high.”

Maar als Bitcoin bearish wordt, deelt de handelaar een grafiek die potentiële steunzones voor BTC toont, inclusief $67.789, $60.748 en $56.000.

Bron: Michaël van de Poppe/X

Volgens Van de Poppe zullen de bullish katalysatoren voor Bitcoin en andere crypto-activa de versoepeling van het monetaire beleid zijn:

“De Europese Centrale Bank besloot vandaag om de rentetarieven te verlagen. De eerste Centrale Bank die dit doet en ik denk dat het slechts een kwestie van tijd is voordat de Federal Reserve besluit hetzelfde te doen en opnieuw te beginnen met kwantitatieve versoepeling. Het is de enige uitweg uit deze economische positie. Als reactie? Long crypto, Bitcoin en grondstoffen.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!