Nederlandse analist onthult zijn top altcoins voor deze cyclus

De veel gevolgde Nederlandse cryptostrateeg en handelaar Michaël van de Poppe heeft in een recente video zijn top altcoins voor de huidige cyclus onthuld.

In een video op YouTube vertelde Van de Poppe zijn 165.000 abonnees dat Bitcoin (BTC)-investeerders waarschijnlijk hun winsten zullen gaan doorsluizen naar altcoins, waardoor deze munten flink zullen gaan stijgen. Hij beschreef het als volgt:

“Altcoins gaan het heel goed doen. Waarschijnlijk gaan ze dat doen. Ze hebben de afgelopen periode veel geleden onder de op de beurs verhandelde Bitcoin-fondsen, maar ik denk dat de rotatie heel dicht in de buurt zal komen van een opwaartse trend voor altcoins.”

Vervolgens gaat Van de Poppe dieper in op welke altcoins hij op zijn radar heeft. Opvallend is dat hij aangeeft dat hij nu optimistisch is over verschillende nieuwere altcoins. Hij gaf het volgende aan:

“Dus de altcoins die ik in mijn portefeuille had, zullen het waarschijnlijk goed doen, maar nieuwere activa zullen waarschijnlijk beter presteren.”

Een van zijn nieuwere topkeuzes is Renzo (REZ), een liquid re-staking token voor EigenLayer. Hij had het volgende hierover te zeggen:

“Toen ik de prijsactie zag die plaatsvond, heb ik een aantal van de altcoins die relatief oud zijn, zoals ATOM, zoals Curve, in mijn portefeuille gerouleerd en ik heb ze geruild voor nieuwere munten. Een van die nieuwere munten is een project dat ik begon te tweeten, namelijk Renzo.

Vervolgens gaf de handelaar aan dat hij denkt dat Portal (PORTAL), een project dat tot doel heeft games van verschillende blockchains op zijn cross-chain tokenplatform te verenigen, deze cyclus ook veel opwaarts potentieel heeft.

Tot slot gaf Van de Poppe aan dat het cross-chain messaging-protocol Wormhole (W) grote winsten zou kunnen boeken in de huidige cyclus.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!