Analist voorspelt grote kansen voor Ethereum en deze memecoin

Een breed gevolgde handelaar zegt dat Ethereum (ETH) op het punt staat Bitcoin (BTC) ver te overtreffen en voorspelt dat één mememunt hard zal stijgen.

De pseudonieme handelaar Bluntz vertelt zijn 259.000 volgers op het sociale mediaplatform X dat hij de twee wekelijkse grafiek van het Ethereum versus Bitcoin (ETH/BTC) paar in de gaten houdt.

De handelaar zegt dat ETH/BTC slechts enkele dagen verwijderd is van het tonen van een zeldzame bullish divergentie, wat wijst op een betere prestatie van Ethereum ten opzichte van Bitcoin. Een bullish divergentie kan wijzen op omkeerpunten ondanks dat de prijs daalt of zijwaarts beweegt.

Bluntz heeft het doel op 0.1 BTC ($6,907), wat bijna 95% boven het huidige niveau van ETH/BTC ligt:

“Nog maar acht dagen tot ETH/BTC de eerste twee wekelijkse bullish divergentie laat zien sinds controleert notities… nooit. 0.1 [BTC] is uiteraard het doel, maar we schieten er waarschijnlijk onder of over.”

Bron: Bluntz/X

Buiten Ethereum is Bluntz ook bullish op de kikker-thema mememunt Pepe (PEPE) – die volgens hem de best uitziende grote munt van zijn sector is.

Hij zegt dat Pepe het “gouden kind” van de mememunten zal zijn terwijl ETH/BTC een dieptepunt bereikt en weer op kracht komt:

“Het lijkt erop dat PEPE na alles toch de best uitziende meme van de grote was.

Nu ETH/BTC waarschijnlijk zijn dieptepunt heeft bereikt (naar mijn mening), denk ik dat het blijft uitblinken als het gouden kind onder de memes en waarschijnlijk hoger gaat dan velen mogelijk achten maar uiteindelijk gissen we allemaal hier.”

Bron: Bluntz/X

Op het moment van schrijven is PEPE $0.000015 waard.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!