Cardano (ADA) viert belangrijke mijlpaal met de lancering van RealFi

Het netwerk van Cardano (ADA) heeft na jaren van ontwikkeling een cruciale mijlpaal bereikt met de lancering van RealFi. Cardano-oprichter Charles Hoskinson viert deze mijlpaal en markeert een nieuw tijdperk voor het blockchain-platform.

in een recent bericht op socialmediaplatform X prees Hoskinson het ‘RealFi’-team voor hun jarenlange harde werk, ter voorbereiding op de lancering van ‘RealFi’.

Ook de CEO van RealFi, John O’Connor, uitte zijn blijdschap over deze belangrijke prestatie op X. Volgens hem vergde het veel inspanning. Hij lichtte bovendien toe hoe RealFi bijdraagt aan transparantie van risico’s en het volgen van de impact van de kredietverstrekking in opkomende markten. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld economische groei en verbeterde leefomstandigheden worden gemeten en gevolgd.

Zoals eerder vermeld IOG-blogpost, zal RealFi samen met PRISM, gebruikmakend van blockchaintechnologie en het digitale identiteitsplatform Atala, een oplossing bieden voor financiële uitsluiting. RealFi gaat een nieuw tijdperk van on-chain kredietactiviteiten starten, met als doel echte financiële waarde te creëren voor mensen. Hierdoor onderscheidt Cardano zich van andere blockchain-platforms.

De impact van RealFi is groot. Het helpt mensen zonder toegang tot banken door hen financiële diensten te bieden via blockchaintechnologie. RealFi zorgt ervoor dat mensen op nieuwe manieren toegang krijgen tot financiering, waardoor echte waarde wordt gecreëerd die vaak ontbreekt bij traditionele DeFi.

Nieuwe alliantie voor Cardano in de maak?

Eerder in mei heeft Charles Hoskinson gehint op een mogelijke partnerschapsovereenkomst tussen Bitcoin Cash en Cardano. Op socialmediaplatform X plaatste hij een hypothetische peiling waarin hij de mening van zijn volgers vroeg over de mogelijke alliantie.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!