Michaël van de Poppe voorspelt grote bull-cycle

Te midden van belangrijke ontwikkelingen in verschillende markten en sectoren lijken harde activa zoals goud, zilver en cryptocurrencies op de rand van een enorme bull-cyclus te staan, althans volgens een crypto-handelsexpert die deze activa als onmisbaar in wallets heeft bestempeld.

De bekende crypto-analist Michaël van de Poppe heeft de “uiterst lage waarderingen van Crypto & Goud, Zilver vergeleken met de Dollar & Aandelen” opgemerkt en toegevoegd dat “we op de rand van een grote bull-cyclus in harde activa in het algemeen staan, inclusief grondstoffen,” in zijn X-post op 22 mei.

Met andere woorden, hij suggereerde dat investeerders precies deze “harde activa” – crypto, goud en zilver – in hun wallets moeten opnemen, terwijl ze nog goedkoop zijn in vergelijking met de Amerikaanse dollar en aandelen, aangezien de “grote bull-cyclus” elk moment kan beginnen, afgaand op de grafiekpatronen.

Michäel van de Poppe / X

Inderdaad, goud wordt momenteel verhandeld tegen een prijs van $2.364,39 per ounce of $76.016,82 per kilogram, wat een daling van 0,75% op de dag betekent, een daling van 0,83% over de week, maar nog steeds een stijging van 2,85% op zijn maandelijkse grafiek, volgens de laatste gegevens die op 23 mei zijn verkregen.

Tegelijkertijd stond de prijs van zilver op het moment van schrijven op $30,52 per ounce of $981,36 per kilogram, wat een daling van 1,29% in de afgelopen 24 uur suggereert, maar toch een stijging van 4% over de afgelopen zeven dagen en een cumulatieve stijging van 13,72% over de afgelopen maand.

Ondertussen, wat betreft digitale activa, heeft van de Poppe eerder opgemerkt dat de crypto-markt-vertegenwoordiger, Bitcoin (BTC), “langzaam aan het consolideren was,” toevoegend dat hij “een hertest op het $68K-niveau verwachtte, voordat een voortzetting naar boven,” en benadrukkend dat de “trend duidelijk naar boven is.”

Specifiek wordt Bitcoin momenteel verhandeld tegen een prijs van $69.730, wat een bescheiden verlies van 0,49% op zijn dagelijkse grafiek vertegenwoordigt, terwijl het vlaggenschip van gedecentraliseerde financiën (DeFi) vasthoudt aan de 5,07% winst over de afgelopen week en een groei van 5,52% in de afgelopen maand.

Het is ook vermeldenswaard dat van de Poppe eerder heeft benadrukt dat altcoins zoals Ethereum (ETH) nog steeds zwaar ondergewaardeerd waren, met de meeste “70% lager ten opzichte van Bitcoin,” en hij deelde zijn verwachtingen dat altcoins “het veel beter zullen doen (…) in de komende maanden,” volgens zijn X-post op 21 mei.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!