Altcoins worden nu wakker, aldus Nederlandse analist

De bekende Nederlandse crypto-analist, Michael van de Poppe, heeft gesuggereerd dat cryptocurrencies aan de vooravond staan van een welvarend nieuw tijdperk. De prominente marktfiguur deed belangrijke uitspraken in zijn recente verklaringen.

Van de Poppe crypto voorspelling

Michael van de Poppe, een populaire analist in de cryptomarkten, liet zijn volgers op het sociale mediaplatform X (voorheen Twitter) weten dat betere tijden in het verschiet liggen voor de cryptomarkten. De bekende analist deed de volgende uitspraken over dit onderwerp.

“Dit zou wel eens de laatste gemakkelijke rally in cryptocurrencies kunnen zijn die je leven zal veranderen. Als je de correctie hebt doorstaan en er nog steeds bent, gefeliciteerd. De komende periode zal nog fantastischer zijn.”

Bovendien gaf analist Michael van de Poppe aan dat, met een stijging van 10% in Bitcoin (BTC) in de afgelopen week, de prijszone van $61.000 nu fungeert als een steunpunt voor de volgende stijging van BTC. De senior analist verklaarde:

“Het kritieke niveau voor Bitcoin is veranderd tussen $60.500 en $61.000. De momentum zal waarschijnlijk vanaf hier doorgaan, en de trend is veranderd. Als reactie daarop nemen altcoins aanzienlijk toe nu het vertrouwen terugkeert.”

voorspelling van de poppe

“Tijd voor ETH!”

BTC, het boegbeeld van de cryptomarkten, werd op de dag van schrijven verhandeld voor $67.276, een stijging van 2,5%. Terwijl de altcoinmarkten het voorbeeld van Bitcoin volgen, wijst de analist op een opvallende uitzondering. Met betrekking tot Ethereum (ETH), de op één na grootste altcoin in de cryptomarkten, deed de analist de volgende uitspraken:

“Altcoins worden nu wakker; het enige wat nog ontbreekt is ETH. Aangezien de dominantie-grafiek hogere tijdframeweerstand ondervindt en er tal van belangrijke gebeurtenissen voor Ethereum aankomen, waaronder exchange-traded funds en rechtszaken, staan we hier op het punt van een ommekeer.”

Op het moment van schrijven stond ETH op $3.111, met een stijging van 5,5% in de afgelopen 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!