Polkadot- en JITO-whales verzamelen deze DeFi-token na de geruchten dat het testnet in het derde kwartaal is gelanceerd

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Polkadot wordt gezien als een netwerk met meerdere ketens, dat innovatieve tendensen heeft en enorme grip heeft gekregen in het cryptocurrency-systeem. Dit heeft de aandacht getrokken van investeerders over de hele wereld, vooral JITO-whales, die ook massaal de aandacht krijgen. Volgens onderzoek verzamelen Polkadot- en JITO-whales een speciaal DeFi-token nadat de geruchten de ronde deden tijdens de lancering van het testnet in het derde kwartaal.

Groeiende invloed Polkadot

Polkadot, een van de medeoprichters van ETH, is opgericht door Dr. Gavin Wood en is gepositioneerd om compatibiliteit tussen diverse blockchains te bieden. Het heeft een unieke structuur waardoor meer dan één blockchain binnen één netwerk kan functioneren en zorgt verder voor probleemloos communicatie en overdracht van gegevens. Polkadot richt zich op veiligheid en inclusief bestuur en krijgt een enorme aantrekkingskracht van investeerders.

Free Bitcoin Crypto photo and picture

Testnet-lancering geruchten doen de ronde

Met de lancering van Polkadot’s Testnet in het derde kwartaal heeft de verwachting voor veel opwinding gezorgd onder investeerders en houders. Testnets worden beschouwd als een zeer belangrijk punt in de ontwikkeling van blockchain-projecten, waardoor ontwikkelaars de nieuwe functies kunnen testen, die worden gemonitord en gecontroleerd in een beveiligde omgeving voordat ze op het mainnet worden geïmplementeerd. Dit gerucht doet de ronde over Polkadot en de lancering zou een signaal zijn van aanzienlijke vooruitgang en is gericht op de grote integratie met het Polkadot-systeem.

JITO-whales accumuleren

JITO-whales zijn investeerders die in principe bekend staan om hun specifieke patronen voor de accumulatie en distributie van cryptomunten. Onderzoek toont aan dat deze grote walvissen een aantal speciale gedecentraliseerde tokens hebben verzameld, waarvan wordt gesuggereerd dat ze vooruitlopen op een fusie met Polkadot. Daarom geeft hun interesse geloofwaardigheid aan de structuur en het vertrouwen in het potentieel van het project, omdat het gebruik maakt van het Polkadot-systeem om de functionaliteit ervan te vergroten.

Integratie met Polkadot

De samenvoeging van gedecentraliseerde tokens met het Polkadot-netwerk opent veel kansen voor investeerders. De compatibiliteitskenmerken van Polkadot hebben gezorgd voor een probleemloze interactie tussen het token en andere netwerken in het blockchain-ecosysteem. Dit zou het nut ervan verder kunnen vergroten, wat leidt tot een toename van de vraag onder beleggers. Bovendien gebruikt Polkadot het inclusief bestuurssysteem om enkele uitdagingen aan te pakken waarmee het DeFi-platform wordt geconfronteerd.

Diversificatie en risicobeheer

Diversificatie van een portefeuille is erg belangrijk en daarom grijpen JITO-walvissen en belangrijke investeerders de geruchtenmogelijkheid aan om hun risico te diversifiëren en te beheren. Door een breed scala aan activa aan te houden, inclusief de activa die zijn samengevoegd met potentiële blockchain-platforms zoals Polkadot, kunnen beleggers hun risico’s in elk project goed beheren.

Waardepropositie op lange termijn

Beleggers positioneren zich voor een langetermijnwaarde die verder gaat dan de kortetermijnvoordelen van het gedecentraliseerde token na het geruchtentestnet. Als de fusie met Polkadot een succes wordt en ook profiteert van de geavanceerde functies ervan, hebben experts gesuggereerd dat het token een zeer belangrijk aspect van het DeFi-systeem kan zijn.

Het DTX-token is exclusief verkrijgbaar via de voorverkooppagina. Gebruikers kunnen lid worden van het Telegram-kanaal van het project voor meer updates en informatie over het platform.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!