Adobe Photoshop NFT

Popicoon Madonna koopt een ‘Bored Ape’ NFT

Popicoon Madonna is de nieuwste beroemdheid geworden die zich heeft aangesloten bij de rage van de non-fungible token (NFT) door een Bored Ape te kopen.

Hier is hoe Yuga Labs, het team achter Bored Ape Yacht Club (BAYC), deze NFT-collectie beschrijft:

“BAYC is een verzameling van 10.000 Bored Ape NFT-unieke digitale verzamelobjecten die leven op de Ethereum blockchain. Je Bored Ape verdubbelt als het ware je Yacht Club lidmaatschapskaart, en geeft toegang tot members-only voordelen, de eerste daarvan is toegang tot THE BATHROOM. Toekomstige gebieden en extraatjes kunnen worden ontgrendeld door de gemeenschap door middel van roadmap activatie…

“Elke Bored Ape is uniek en programmatisch gegenereerd uit meer dan 170 mogelijke eigenschappen, waaronder expressie, hoofddeksels, kleding en meer. Alle apen zijn dope, maar sommige zijn zeldzamer dan anderen. De apen worden opgeslagen als ERC-721 tokens op de Ethereum blockchain en gehost op IPFS. (Zie Record and Proof.) Het kopen van een aap kost 0,08 ETH.”

Volgens een rapport van The Block dat werd gepubliceerd op 24 maart, publiceerde de 63-jarige zangeres een Instagram-post waarin stond dat ze “de metaverse was binnengetreden” via de aankoop van Bored Ape #4988. De NFT cartoon toont een aap die sport met een “S&M” hoed, ketting en mouwloos t-shirt.

Bron: Instagram

Hier is een beschrijving van Bored Ape #4988 van zijn OpenSea-lijstpagina:

Bron: OpenSea

Onder verwijzing naar transactieregistraties van de NFT-marktplaats OpenSea, beweert het rapport dat MoonPay vorige week Madonna’s Bored Ape verwierf voor 180 ETH (~$560.000) (het lijkt erop dat dit op 15 maart gebeurde). Daarna heeft MoonPay blijkbaar de NFT overgemaakt naar een wallet die vermoedelijk aan Madonna toebehoort. MoonPay heeft het afgelopen jaar NFT’s van hoge waarde gekocht voor beroemdheden.

Bron: OpenSea

Na de aankoop en overdracht van Madonna’s NFT, heeft MoonPay ook Bored Ape #1506 overgebracht naar een aparte portemonnee, die sindsdien is geïdentificeerd als de nieuwe Twitter profielfoto van wrapper Wiz Khalifa. De cartoon toont een primaat met luipaardvacht en een ooglapje, en zet zo de celebrity rage voor de Bored Ape collectie verder.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN