Analist voorspelt uitbraak voor Solana-concurrent

Een populaire cryptostrategist geeft aan zijn volgers op X aan dat een concurrent van Solana (SOL) zich mogelijk opmaakt voor een uitbraak.

De anonieme analist Altcoin Sherpa vertelt zijn 215.200 volgers dat de layer-one blockchain Sei (SEI) mogelijk weer zal stijgen na het herhaaldelijk testen van een belangrijk niveau. Hij beschrijft het als volgt:

“Munten zoals SEI bevinden zich op cruciale punten. 200-daagse exponentiële voortschrijdende gemiddelden (EMA), 0.618 Fibonacci-niveau van de gehele stijging. Waarschijnlijk goede plaatsen om te bieden als je van de technologie houdt. Ik blijf persoonlijk weg van deze, maar het kan een fatsoenlijke handel zijn. Dit zal uiteraard sterk afhankelijk zijn van BTC.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

SEI wordt verhandeld voor $0.56 op het moment van schrijven, een stijging van meer dan 4% in de laatste 24 uur.

Vervolgens zegt de analist dat de memecoin Pepe (PEPE) mogelijk een marktbodem heeft gevonden na correctie. Hij legt uit:

“PEPE: ziet er echt eng uit maar veel altcoins zijn op sommige fatsoenlijke steunniveaus. Laten we zien of ze standhouden.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

Pepe wordt verhandeld voor $0.00000551 op het moment van schrijven, een stijging van 1% in de laatste 24 uur.

Vervolgens zegt de analist dat de besturingstoken van het gedecentraliseerde financiële protocol Ethena (ENA) steun heeft gevonden op het $0.938 niveau en mogelijk zal gaan stijgen:

“ENA: heb vandaag meer gekocht. Ik vind dit niveau goed en het bewoog niet te veel gezien de BTC-volatiliteit. Gaat het fout of dit wordt goed, ik weet het niet.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

Ethena wordt verhandeld voor $0.98 op het moment van schrijven, een stijging van meer dan 8% in de laatste 24 uur.

Tot slot zegt de analist dat er mogelijk een bullish patroon van hogere dieptepunten vormt op de vier-uur grafiek voor Celestia (TIA), een blockchain ontworpen om vrijwel iedereen eenvoudig en goedkoop zijn eigen gedecentraliseerde netwerk te laten lanceren:

“TIA: eerlijk gezegd, als je stalen zenuwen hebt, zou ik proberen TIA hier te ‘longen’. Ik weet niet of de snapshot al is genomen en dit slechts kortetermijn bullish dingen zijn, maar als er enige duurzaamheid is met de stijging van [16 april], dan is dit een goed moment om te enteren. Het bekijken van reacties voor munten zoals TIA, die sterk waren [16 april], zal een goede manier zijn om te zien hoe de gehele markt zich houdt.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

TIA wordt verhandeld voor $10.82 op het moment van schrijven, een stijging van bijna 8% in de laatste 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!