Ethereum-correctie verschuift de focus van beleggers naar ALGT en Ethena

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De recente marktcorrectie in Ethereum heeft aanzienlijke belangstelling gewekt in de mondiale crypto-investeringsarena. Als het op een na grootste blockchain-netwerk heeft Ethereum onlangs te maken gehad met een grote correctie, wat beleggers ertoe aanzet veelbelovende alternatieven zoals ALGT en Ethena te onderzoeken.

Deze verschuiving is niet alleen een reactie op marktschommelingen, maar een strategische beslissing om innovatieve platforms te verkennen met potentieel voor substantiële winst. Dit artikel onderzoekt de factoren die bijdragen aan de marktcorrectie van Ethereum, de gevolgen ervan, en waarom ALGT en Ethena steeds meer terrein winnen als nieuwe aandachtspunten voor beleggers.

De correctie van Ethereum gaat door terwijl de CEO van Van Eck twijfel zaait over de goedkeuring van spot ETH ETF’s

In recent nieuws heeft Ethereum een aanzienlijke correctie ondergaan, waarbij de waarde daalde van $4.000 naar $3.000. Deze plotselinge daling heeft een extra laag onzekerheid op de markt toegevoegd, wat mogelijk van invloed kan zijn op het besluit van de SEC over de Ethereum ETF. Dat is de reden dat veel investeerders zich nu tot Algotech en Ethena wenden, maar toch blijven ze hoopvol op een positief resultaat.

Jan Van Eck, de CEO van beleggingsonderneming Van Eck, heeft zijn scepsis geuit over de goedkeuring door de SEC van een spot Ethereum ETF tegen de deadline van mei. De reden voor zijn twijfel is het stilzwijgen van de toezichthouder over hun aangiften. “We hebben onze S1 ingediend, maar er is geen feedback geweest. Dit geeft aan dat goedkeuring onwaarschijnlijk is zonder de noodzakelijke openbaarmakingsdocumenten”, vertelde hij aan CoinDesk. De SEC heeft tot 23 mei de tijd om een beslissing te nemen over de Ethereum ETF-aanvraag van Van Eck.

In tegenstelling tot de Bitcoin ETF-aanvragen, die vóór de goedkeuring in januari commentaar en betrokkenheid van de SEC ontvingen, hebben de Ethereum ETF-aanvragen geen commentaar van de SEC ontvangen. Dit heeft ertoe geleid dat andere analisten de gevoelens van Jan deelden, waardoor hun voorspellingen voor een Ethereum ETF-goedkeuring in mei zijn teruggebracht tot slechts 25%. Craig Salm, Chief Legal Officer van Grayscale, heeft echter eerder verklaard dat het stilzwijgen van de SEC niet noodzakelijkerwijs een negatief resultaat betekent voor de goedkeuring van Ethereum.

Algotech (ALGT) herdefinieert succes op de cryptomarkt

Algotech (ALGT), een nieuwe voorverkoopcrypto, maakt furore op de markt met zijn geavanceerde technologie. Het maakt gebruik van machine learning om uitgebreide marktgegevens te analyseren en patronen en afwijkingen te identificeren om zich aan te passen aan marktveranderingen. ALGT geeft prioriteit aan risicobeoordelingen, het monitoren van marktvolatiliteit, liquiditeitsniveaus en activaspecifieke risico’s om haar strategieën snel aan te passen.

Het platform heeft essentiële licenties en certificeringen verkregen, waaruit blijkt dat het voldoet aan de wettelijke vereisten en industrienormen. Dit maakt ALGT een topkeuze voor investeringen. Na een succesvolle fase 2-voorverkoop waarbij meer dan 90 miljoen tokens werden verkocht, is ALGT overgestapt naar fase 3, waarbij tokens op $0,08 worden geprijsd.

Investeerders krijgen aantrekkelijke beloningen aangeboden, waaronder twee VIP-tickets voor het Blockchain Life Event 2024. Nu ALGT voorop loopt op het gebied van blockchain-innovatie, voorspellen experts een stijging van 87,5% tot $0,15 tegen het einde van de voorverkoop, waardoor het een veelbelovende investeringsmogelijkheid is.

Beleggers richten zich op Ethena (ENA)

Ethena, een synthetisch dollarprotocol op Ethereum, biedt een crypto-native oplossing die onafhankelijk is van de traditionele bankinfrastructuur, met de ‘Internet Bond’ voor wereldwijd in dollars luidende spaargelden.

Beleggers houden Ethena scherp in de gaten, vooral nadat het ENA-token een hoogtepunt van $1,523 bereikte. Ondanks een correctie van 25% is de prijs gestabiliseerd, met neutrale grafiektrends. De Moving Average Convergence Divergence (MACD) duidt op een stijgende koopdruk met een bullish convergentie, wat duidt op positieve prijsbewegingen in het verschiet.

Beleggers houden Ethena nauwlettend in de gaten omdat het een nieuwe benadering van gedecentraliseerde financiering presenteert en een veilig en toegankelijk spaarinstrument in dollars aanbiedt via zijn innovatieve protocol.

Voor meer informatie over Algotech:

Bezoek Algotech-voorverkoop
Sluit u aan bij de Algotech-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!