Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

Top analist noemt 3 tokens die volgende week in waarde kunnen verdubbelen of verdrievoudigen voor de Bitcoin halvering gebeurtenis

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In een snel evoluerende markt is het identificeren van tokens met een hoog groeipotentieel een hot topic onder beleggers. Met de halvering van Bitcoin in het verschiet, bruist de markt van verwachting. Dit artikel belicht drie veelbelovende tokens waarvan analisten voorspellen dat ze de komende week aanzienlijk in waarde kunnen stijgen, mogelijk zelfs verdubbelend of verdrievoudigd naarmate de bull run aan kracht wint. Benieuwd naar de volgende grote kans? De hier gedeelde inzichten kunnen de weg naar lucratieve investeringen verlichten.

TRUE Token: Benut de kracht van crypto in iGaming voor ongeëvenaarde winst

Het TRUE Token (TFT) is het nieuwe GameFi-project, dat naar voren komt en nog grotere groei en winst biedt dan een ooit sensationele Notcoin. TFT wordt momenteel toegekend via een exclusieve NFT Token Offer (NTO), waardoor early adopters hun investering aanzienlijk kunnen verhogen. De gedistribueerde NFT’s bevatten een deel TRUE-tokens, variërend van 100 tot 500.000 TFT, met enorme kortingen. Terwijl de NTO ervoor zorgt dat uw toewijzing 100% gegarandeerd, veilig en beheersbaar is. Spannend is dat je als NTO-deelnemer toegang krijgt tot een breed scala aan voordelen van het TRUE-team. NFT-houders krijgen een bevoorrecht TRUE-lidmaatschap en toegang tot een prijstrekking voor $330.000 aan extra tokens, 10 ETH, statuskaarten, merchandise en tokenized partnergeschenken.

TRUE, met zes jaar ervaring in game- en blockchain-ontwikkeling en aanzienlijke steun – ruim $3,45 miljoen ingezameld, onder leiding van SoftSwiss – wordt erkend vanwege zijn potentieel in iGaming. Met meer dan 4 miljoen actieve spelers en 16.000 games van derden die geïnteresseerd zijn in de blockchain-service, is TRUE zelfs in moeilijke markten winstgevend gebleven, waardoor een sterke basis is gelegd voor TFT-post-tokengeneratie-evenementen. Omdat de waarde van TRUE zal profiteren van de activiteit binnen de komende TRUE World iGaming-metaverse, die in een mum van tijd miljoenen gebruikers aan boord zal trekken, is dit het perfecte moment om uw TFT-toewijzing te grijpen voordat deze omhoog schiet!

>> TRUE NTO is nu live – Ontvang uw NFT-pakket en zie hoe uw loyaliteit wordt beloond <<

Prijsvoorspelling Avalanche: Evenwicht tussen optimisme en voorzichtigheid

Avalanche, of AVAX, ziet de huidige prijzen tussen $44,15 en $54,34. De afgelopen week daalde de prijs met 9,34%, terwijl de stijging over de afgelopen maand 14,88% bedraagt. Over zes maanden steeg AVAX met 414,87%. De prijs vertoont gemengd gedrag, waarbij recente dips wijzen op een corrigerende fase. Toch is de algemene trend aanzienlijk opwaarts geweest, wat wijst op eerdere impulsieve kracht.

Vooruitkijkend zou AVAX kunnen klimmen naar de dichtstbijzijnde weerstand op $59.34 en zelfs naar de tweede weerstand op $69.53 als de bullish trend terugkeert. Het optimisme wordt ondersteund door de enorme winst in zes maanden. Voorzichtigheid is echter geboden, aangezien de markt onvoorspelbaar kan zijn. AVAX zou ook de ondersteuningsniveaus kunnen testen op $38,96 of $28,77, vooral als de huidige marktomstandigheden voor meer correcties zorgen.

Polkadot’s huidige beweging en prijsvoorspelling

Polkadot (DOT) heeft de afgelopen zes maanden een aanzienlijke groei doorgemaakt, met een stijging van 128,61%. Meer recentelijk heeft de munt echter te maken gehad met tegenslagen, met een daling van 9,74% in één week en een daling van 18,29% in de afgelopen maand. Momenteel schommelt de prijs tussen $7,94 en $9,61. De indicatoren suggereren dat de prijsbeweging van DOT meer aan de corrigerende kant is na de eerdere winsten.

Als DOT vooruitkijkt op het positieve momentum dat de piek in zes maanden heeft veroorzaakt, kan het de dichtstbijzijnde weerstand op $10,52 testen of zelfs streven naar de tweede weerstand op $12,19. Mocht het huidige correctiepatroon echter aanhouden, dan zou DOT kunnen dalen naar het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau van $7,18, of mogelijk naar $5,51.

Conclusie

AVAX en DOT zijn tokens met groeipotentieel, maar komen mogelijk niet overeen met de kortetermijnwinsten die van andere opties worden verwacht. Het TRUE-token (TFT) is daarentegen bijzonder opmerkelijk. De innovatieve benadering van het integreren van NFT’s met investeringsvoordelen onderscheidt het bedrijf. TFT is gedurende meerdere jaren ontwikkeld en geniet een sterke aanhang in de gemeenschap. De strategische positie in de snelgroeiende iGaming-metaverse sector maakt het een veelbelovende kandidaat voor substantiële waardering.

Site: https://truefuture.io/true-nto/
Twitter: https://twitter.com/TRUE_Ecosystem
Discord: https://discord.gg/xUPvjawmUa
Telegram: https://t.me/true_ecosystem

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!