Elon Musk crypto voorspelling: Kan Dogecoin 1 euro worden na 9% pump deze maand?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De bekende memecoin, Dogecoin, heeft de afgelopen maand een forse stijging doorgemaakt. Investeerders vragen zich daarom af: kan Dogecoin 1 euro worden? En wanneer praat Elon Musk weer eens over de bekende cryptomunt?

Tijdens de hoogte van de bull markt heeft Elon Musk enkele keren op X (voormalig Twitter) over Dogecoin getweet. De koers reageerde flink op de geplaatste tweets van Musk en vloog binnen de kortste keren omhoog. 

Zo steeg de Dogecoin koers eerder ook al flink richting een ATH van $0,75, toen Elon Musk in 2021 op televisie verscheen en hij praatte over Dogecoin. Dat Elon Musk een fan is van Dogecoin is wel duidelijk. 

Daarnaast is hij ook van plan om op het platform X, dat hij vorig jaar heeft overgenomen, Dogecoin als betaalmiddel te integreren. Hier maakt Musk ook daadwerkelijk werk van. Kortgeleden heeft hij namelijk een licentie weten te bemachtigen om cryptomunten als betaalmiddel te accepteren op X. Naar alle waarschijnlijkheid zullen we dus in de aankomende weken bekende cryptomunten zien verschijnen op het platform. 

Dat de meest vermogende man op aarde zelf ook Dogecoin bezit, daar zijn geen twijfels over. Musk heeft meerdere crypto wallets waarin grote hoeveelheden Dogecoin zitten.

Dogecoin koers crypto voorspelling – Kan Dogecoin 1 euro worden?

De koers van DOGE ziet er op lange termijn zeer bullish uit. De koers heeft zich na een lange consolidatieperiode eindelijk uit de range weten te breken en heeft een nieuwe lokale top rond $0,23 neergezet. 

In de onderstaande afbeelding is duidelijk te zien dat de Dogecoin de afgelopen dagen higher-highs en higher-lows heeft weten neer te zetten. Dit bevestigt dat de koers zich in een uptrend bevindt en dat een verdere stijging een logisch gevolg kan zijn. 

Vaak heeft de Bitcoin koers direct impact op de rest van de crypto markt. Dit zien we in dit geval ook bij de koers van Dogecoin. De afgelopen week is de koers van Bitcoin fors gedaald. 

In de bovenstaande afbeelding is te zien hoe de koers van Dogecoin een top heeft neergezet, vervolgens een kleine daling, gevolgd door een lagere top. Dit geeft aan dat de koers van Dogecoin in het bullish momentum aan het afzwakken is. 

Er liggen enkele belangrijke support- en resistance levels open voor de koers van DOGE. Deze zijn interessant om in de gaten te houden bij het verdere koersverloop van de memecoin.

In de bovenstaande afbeelding zien we twee support levels die onder de huidige koers liggen. Het eerst support level ligt aan de onderkant van een range die voorheen gevormd is rond de koers van $0,1470. 

Onder de $0,1470 ligt een sterk support level vanuit de vorige impuls. Dit support level ligt rond de koers van $0,1270. Het is mogelijk dat de koers daalt richting deze support levels, om vervolgens de stijgende trend voort te zetten. Mocht de koers daarna weer verder stijgen, dan ligt er een belangrijk resistance level iets boven de huidige koers rond $0,1870. 

Wat de koers van Dogecoin gaat doen in de korte termijn is onduidelijk. Dat Bitcoin een grote rol speelt in de koersontwikkeling is wel duidelijk geworden. Sinds begin dit jaar de spot Bitcoin ETF’s goed zijn gekeurd, is het mogelijk voor grote instituties om in Bitcoin te stappen. Dit resulteert in grote koersstijgingen, wat zich vervolgens overhevelt richting altcoins zoals Ethereum en Dogecoin. 

Daarnaast is het feit dat Dogecoin waarschijnlijk geïmplementeerd wordt als betaalmiddel op X een enorm bullish signaal. Dit zal ervoor zorgen dat de koers van Dogecoin binnen de kortste keren weer op zijn all time high rond $0,75 staat. Wellicht is een pump richting de $1 daarna ook weer mogelijk.

Top 3 mogelijke Elon Musk crypto

Dogecoin is onder invloed van Musk enorm gestegen. Hierdoor zijn er meerdere crypto miljonairs ontstaan. Investeerders zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe projecten, die de mogelijkheid hebben om onder de aandacht te komen van Musk. Wij hebben hiervoor drie veelbelovende opties verzameld.

Onder deze opties vallen ook ICO crypto, die nog niet openbaar op de markt te koop zijn. Tijdens een ICO worden cryptomunten aangeboden aan investeerders voordat ze op een crypto exchange verschijnen. Als beloning voor je vertrouwen kun je de ICO crypto tegen een vaste lage prijs kopen. Lees snel verder om de opties te bekijken.

Slothana ($SLOTH) – Presale van nieuwe memecoin creëert FOMO

Slothana is een nieuwe memecoin die veel kans maakt om de volgende Elon Musk crypto te worden. Het beschikt over veel karakteristieken van succesvolle memecoins, zoals een grappig thema, een nu al grote community en een duidelijke roadmap. Dit zorgt voor veel hype rondom de presale van de token.

De presale van Slothana heeft in korte tijd al meer dan $8,3 miljoen opgehaald en het tempo neemt snel toe. Er is dan ook een reële kans dat de token gelist gaat worden aan exchanges na het aflopen van de presale. Hier willen vroege investeerders zo goed mogelijk van profiteren door nu tegen een lage prijs in te stappen.

Op dit moment kun je met 1 SOL token 10.000 SLOTH tokens kopen. Deze tokens zullen na de presale direct naar je wallet gestuurd worden. Het is dus niet nodig om ze op een specifiek moment te claimen, wel zo makkelijk.

Neem dus snel een kijkje op de website en verzeker je van SLOTH tokens voordat de prijs gaat stijgen. Stap uit je ‘9 to 5 grind’ en voeg je bij de andere vroege investeerders.

Nu naar Slothana

Smog (SMOG) – Is dit de volgende Elon Musk crypto?

Smog is ook een nieuwe memecoin met veel potentie. De token is begin februari gelanceerd op het Solana netwerk via een ‘straight-to-dex’ lancering. Direct na de lancering steeg de koers flink en in de weken daarna profiteerde SMOG token van het momentum van memecoins op de Solana blockchain.

De investeerders zijn vooral geïnteresseerd in de grootste crypto airdrop ooit, die Smog organiseert op het Solana netwerk. Holders van SMOG kunnen al deelnemen aan de airdrop door SMOG tokens te kopen en te staken. Vervolgens zijn er nog extra ‘quests’ beschikbaar voor een grotere beloning. De eerste airdrop ronde is net voltooid, maar er zullen ongetwijfeld nog meer volgen.

Tot op heden is het project dus een groot succes. Op 4 april is de token hierdoor ook gelist op de MEXC exchange en is de grens van 115.000 holders gepasseerd. Dit ongekende succes kan Elon Musk natuurlijk ook niet lang onopgemerkt blijven.

Verder kun je SMOG tokens staken tegen een APY voor 42% en extra airdrop punten in afwachting van de tweede ronde van de airdrop. Ga snel naar de Smog website en ondervindt hoe dit project je mooie rendementen kan opleveren.

Nu naar Smog

Sponge V2 (SPONGEV2) – Veelbelovende x100 crypto voorspelling voor nieuwe crypto meme

Sponge is een token die al in 2023 veel aandacht heeft getrokken van investeerders. De naam kan daarom wel bekend voorkomen bij velen. SPONGE token steeg toen namelijk kort na de lancering x100 in waarde. Dit heeft veel vroege investeerders mooie rendementen opgeleverd.

Het succes bleef echter niet hangen en veel investeerders trokken weg van het project. Hier was vooral het gebrek aan utility debet aan. Daarom is Sponge nu terug voor ronde twee met de Sponge V2 token. Met deze token wil Sponge het eerste succes overtreffen door een aantal problemen van de eerste versie op te lossen.

In de eerste plaats zal de Sponge V2 token een centrale rol spelen in een nieuwe Play-to-Earn racegame. In dit spel kun je mooie beloningen verdienen in Sponge V2 tokens door goed te presteren. Deze tokens kun je vervolgens staken in de lucratieve stakingpool voor een nog groter rendement.

Inmiddels heeft ook de vernieuwde versie de nodige aandacht getrokken van investeerders. Dit kan daarom zomaar de nieuwe Elon Musk crypto worden tijdens de volgende bull run. Daarom kan het verstandig zijn om een goede positie in te nemen en jezelf van wat SPONGEV2 tokens te verschaffen.

Nu naar Sponge V2

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!