Lace upgrade introduceert nieuwe functies voor Cardano-houders

Het Lace-platform van Cardano (ADA), een digitale portemonnee, heeft aangekondigd dat Lace v.1.9 wordt uitgebracht. Deze update introduceert belangrijke functies die zijn ontworpen om asset management en beveiliging te optimaliseren voor gebruikers. Lace dient als een belangrijke ingang voor interacties op de Cardano blockchain, waardoor veilige transacties en opslag van ADA en andere Cardano-native tokens mogelijk worden gemaakt.

Lace van Cardano biedt flexibiliteit met meerdere portefeuilles

Met de lancering van Lace v.1.9 krijgen gebruikers toegang tot multi-accountinstellingen binnen één enkele portemonnee. Deze ontwikkeling maakt het mogelijk om meerdere adressen of accounts te maken met één herstelzin. Het vereenvoudigt asset management doordat gebruikers transacties of stake delegaties moeiteloos kunnen scheiden. Het doel van deze functie is om een naadloze en georganiseerde manier te bieden om digitale activa te beheren.

Verder, met de upgrade van de Lace-portemonnee, kunnen gebruikers nu meerdere portefeuilles onderhouden, elk met unieke sleutels en herstelzinnen. Deze toevoeging biedt gebruikers de mogelijkheid om zowel warme als koude portefeuilles te combineren, wat de beveiliging van hun activa verbetert. De implementatie van deze functies vertegenwoordigt een belangrijke stap in het verminderen van risico’s en het verbeteren van de organisatie van zowel investeringen als transacties.

De Lace-upgrade maakt deel uit van bredere ontwikkelingen binnen het Cardano-ecosysteem. Cardano bevindt zich op een gestage koers om volledige peer-to-peer (P2P) node-operaties te bereiken. De verwachte Ouroboros Genesis-release maakt deel uit van de Chang-upgrade, die gepland staat voor de aanstaande zomer. Deze ontwikkelingen weerspiegelen het streven van het ecosysteem naar innovatie en beveiliging, en dragen bij aan een robuustere en efficiëntere blockchain-ervaring voor gebruikers.

Charles Hoskinson reageert op Forbes’ “Crypto Zombies” aanduiding

Naar aanleiding van een artikel in Forbes waarin 20 blockchains worden bestempeld als “Crypto Zombies”, heeft Charles Hoskinson, de oprichter van Cardano, gereageerd op sociale media om de kritiek te weerleggen. Samen met XRP-advocaat Bill Morgan en medeoprichter van Anodos Finance Panos Mekras, heeft Hoskinson het label op humoristische wijze van tafel geveegd.

Ze verdedigden hun projecten tegen de beschuldigingen en toonden daarmee de veerkracht van de gemeenschap en hun toewijding aan hun blockchain-ecosystemen. Deze reactie benadrukt de dynamische en levendige aard van de cryptogemeenschap, die klaarstaat om uitdagingen en misvattingen met vastberadenheid aan te pakken.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!