Analist voorspelt parabolische stijging voor Dogecoin

Een nauwlettend gevolgde cryptoanalist gelooft dat Dogecoin (DOGE) een enorme prijsdoelstelling kan bereiken als de mememunt een historisch patroon herhaalt.

Cryptostrateeg Ali Martinez vertelt zijn 56.000 volgers op het socialemediaplatform X dat het op honden geïnspireerde digitale activum met 5.900% kan stijgen vanaf zijn huidige waarde:

“Ik denk dat veel van ons afgeleid zijn door al die nieuwe, opvallende mememunten, maar Dogecoin blijft toch echt de belangrijkste alternatieve munt. Als ik naar de grafieken kijk, zie ik dat DOGE dezelfde trends volgt als tussen 2018 en 2021. Als dit patroon zich voortzet, dan staan we misschien wel aan het begin van een enorme bullrun!”

Bron: Ali Martinez/X

Dogecoin wordt verhandeld voor $0,20 op het moment van schrijven, een daling van 6,5% in de laatste 24 uur.

Vervolgens zegt de analist dat Ethereum (ETH) zich in een bullish uptrend lijkt te bevinden op basis van het hoge niveau van netwerktransacties die worden gemaakt door investeerders met diepe zakken:

“Ondanks de prijscorrectie van Ethereum die we de afgelopen weken hebben gezien, zijn ETH whale transacties in opkomst – een bullish indicator voor toekomstige ETH prijsbewegingen!”

Bron: Ali Martinez/X

Ethereum wordt verhandeld voor $3.507 op het moment van schrijven, bijna 4% omlaag in de laatste 24 uur.

Tot slot zegt de analist dat Bitcoin (BTC) mogelijk een prijspatroon afdrukt dat vergelijkbaar is met de recente prestaties van de Nasdaq:

“Lijkt Bitcoin (rechts) niet op de Nasdaq (links)?”

Bron: Ali Martinez/X

Kijkend naar zijn grafiek, suggereert de analist dat Bitcoin mogelijk verhandeld wordt rond de $94.000 voor juni.

Bitcoin wordt verhandeld voor $67.115 op het moment van schrijven, meer dan 6% omlaag in de laatste 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!