Fetch.AI bereikt nieuwe all-time high na tokenmerge-nieuws

Fetch.ai (FET) prijs steeg meer dan 8 procent in de afgelopen 24 uur om een nieuw all-time high van ongeveer $3.39 te bereiken. Handelend rond $3.26 op vrijdag, heeft de FET prijs geen belangrijke weerstand voor zich en is het dus waarschijnlijk dat het een bullish perspectief blijft behouden.

Bovendien richt de mid-cap altcoin zich op het democratiseren van kunstmatige intelligentie (AI) technologie via een toestemmingsloos netwerk. Met de opmerkelijke groei van de AI-industrie over de hele wereld, is het Fetch.ai netwerk goed gepositioneerd om binnenkort te groeien.

Eerder deze week kondigde Fetch.ai zijn fusie aan met andere titanen van gedecentraliseerde AI-technologie, waaronder SingularityNET en Ocean Protocol. Zodra de gehypete fusie plaatsvindt, wordt verwacht dat de gecombineerde waarde van de nieuwe Superintelligence Alliance onder de $ASI-munt ongeveer $7,5 miljard zal bedragen. Bijgevolg kan de nieuwe Superintelligence Alliance de strijd aangaan met grote technologiebedrijven die zich al op dezelfde AI-sector begeven.

Ondertussen wordt verwacht dat de Fetch.ai en SingularityNET gemeenschappen binnenkort zullen stemmen over het voorstel voor tokenfusie.

Sinds de doorbraak van een cup met een handvat basis eerder dit jaar, is de FET prijs meer dan 500 procent gestegen. Op de lagere tijdframes brak de FET prijs in de afgelopen 24 uur uit een bullish vlag. Als gevolg hiervan moet de FET prijs consequent een wekelijkse afsluiting boven $3.1 hebben om een bullish trend richting $4 op korte termijn te behouden.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!