SingularityNET, Fetch AI en Ocean Protocol willen hun token samenvoegen

Drie kunstmatige intelligentiebedrijven, SingularityNET, Fetch AI en Ocean Protocol, zijn in constructieve gesprekken om hun crypto-tokens te fuseren. De stap is gericht op de ontwikkeling van een gecentraliseerd AI-platform, waarbij de tokens AGIX, FET en OCEAN worden samengevoegd tot een ASI-token met een volledig verdunde waarde van ongeveer $7,5 miljard, volgens mensen die bekend zijn met de kwestie.

De op blockchain gebaseerde AI-platforms streven naar de ontwikkeling van een gedecentraliseerd AI-platform te midden van toenemende concurrentie in de AI-sector. De ASI-tokens zullen een volledig verdunde waarde hebben van ongeveer $7,5 miljard. Volgens mensen die bekend zijn met de kwestie, zou de deal woensdag kunnen worden aangekondigd en zal deze goedkeuring vereisen van de leden van elke gemeenschap.

SingularityNET, Fetch AI en Ocean Protocol zullen blijven opereren als afzonderlijke entiteiten. Ze zullen echter samenwerken onder de Superintelligence Collective geleid door SingularityNET CEO Ben Goertzel. Fetch.ai CEO Humayun Sheikh zou voorzitter worden.

De prijs van AGIX steeg bijna 15% in de afgelopen 24 uur, waarbij de prijs momenteel handelt op $1,38. Het 24-uurs laagste en hoogste zijn respectievelijk $1,16 en $1,38. Bovendien is het handelsvolume in de laatste 24 uur met 40% gestegen, wat wijst op een stijgende interesse onder handelaren.

Ook de prijs van FET steeg, met meer dan 15% stijging naar $3,28. Het 24-uurs laagste en hoogste zijn respectievelijk $2,81 en $3,31.

Ondertussen maakte de prijs van OCEAN een grote doorbraak van 38% in de laatste 24 uur, waarvan het grootste deel na het nieuws kwam. De prijs van OCEAN handelt momenteel op $1,66.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!