Onthulling van de sterren van de crypto bull run van morgen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt is de laatste tijd enorm gegroeid, als gevolg van het optimisme van de gemeenschap en de toegenomen activiteit. De totale marktkapitalisatie steeg met 3,5% tot 2,56 biljoen dollar, gedreven door nieuwe instroom en stijgende activaprijzen, institutionele investeringen en DeFi-volumes. De handelsvolumes stegen met 15% tot $81,2 miljard, waarbij ook de DeFi-transacties toenamen. Bitcoin (BTC) heeft zich sterk hersteld, terwijl Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB) en Solana (SOL) ook winst boekten, terwijl meme-munten zoals Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) een lichte daling kenden.

De heropleving van de cryptomarkt wordt gevoed door het anticiperen op de komende halvering en de recente goedkeuring van spot Bitcoin ETF’s, wat aanleiding geeft tot hedging onder miners en handelaren. Bovendien wordt het marktherstel ondersteund door de toegenomen mining-capaciteit en een correctie na de neergang van vorige week, gekoppeld aan rentebesluiten van het Federal Open Market Committee. Ondanks positieve trends brak de uitstroom vorige week een reeks van zeven weken durende instroom door, wat wijst op voorzichtigheid te midden van de fluctuerende dynamiek.

Tegen deze achtergrond krijgen opkomende cryptocurrencies aandacht als potentiële leiders van de volgende bull run. Lees verder om opmerkelijke kanshebbers voor de verwachte rally te ontdekken.

ScapesMania: Het grote debuut

Na een overweldigend succes in de voorverkoop is ScapesMania eindelijk op de uitwisselingsscène terechtgekomen. Met maar liefst $6,125 miljoen aan financiering en 18.400 houders is het tijd voor $MANIA om verder te gaan.

Nu is het te zien op PancakeSwap, de toonaangevende DEX in de Binance Smart Chain, die maandelijks meer dan 1 miljoen gebruikers trekt. De handel begon met MANIA/WBNB- en MANIA/USDT-paren, met USDT als de primaire liquiditeitsbron, gedreven door de voorkeur van de gemeenschap.

Succes sinds dag 1

De debuuthandelsdag van ScapesMania was opmerkelijk, wat de kracht en veelbelovende toekomst van het token aangeeft. $MANIA onderscheidt zich van kortstondige ICO-projecten door toewijding aan groei op de lange termijn te tonen naast de gemeenschap van houders.

Het aantal eigenaren stabiliseerde zich op een indrukwekkende 18,48K binnen de eerste 24 uur na de notering, waarbij steeds meer mensen de waarde en het potentieel van het project erkenden.

Met bijna onmiddellijk meer dan 2.535 aankopen en 1.651 verkopen steeg de handelsactiviteit naar een verbazingwekkende $2,25 miljoen. Weet je nog het cliché? “Ons project maakt furore”? Welnu, ScapesMania veroorzaakt geen golven, het creëert een echte vloedgolf van handelsactiviteiten!

Daarnaast steeg de munt binnen de eerste paar uur snel naar de top van de Hot Pairs-lijst van DEXTools.

In iets minder dan drie weken na de notering schoot het token omhoog naar zijn piekprijs van $0,01477, wat een stijging van maar liefst 147,77% betekende.

De aantrekkingskracht van ScapesMania ontgrendelen

ScapesMania onderscheidt zich in de cryptowereld door de afhankelijkheid van piramidespelen te vermijden en verbonden te blijven met het publiek, waardoor het een echte game-changer in de branche is. Hier kunnen spelers genieten van gameplay zonder crypto-complexiteit, terwijl houders de ontwikkeling kunnen beïnvloeden en de toekomst van het ecosysteem vorm kunnen geven. ScapesMania verbindt Web2 en Web3, en het is een win-winsituatie voor alle betrokkenen!

ScapesMania is actief binnen de enorme casual gaming-industrie die volgens Statista in 2027 omhoog zal schieten naar 19,12 miljard dollar en is klaar om van deze groei te profiteren. De huidige bull run, aangewakkerd door de sterke stijging van Bitcoin, suggereert dat het nieuwe altcoin-seizoen voor de deur staat, waarbij gamingtokens voorop lopen.

De timing van de aanbieding van ScapesMania is perfect, en er is geen beter moment om aan boord te springen en uw $MANIA-tokens te bemachtigen.

Wat zit er in voor houders?

Nu ScapesMania in een stroomversnelling komt, is dit wat $MANIA-gebruikers te wachten staan:

  • Evenwichtige tokenomics met Cliff en Vesting: deze mechanismen helpen de stabiliteit te garanderen door het evenwicht tussen vraag en aanbod in stand te houden.
  • DAO-governance: Houders kunnen de ontwikkeling van ecosystemen beïnvloeden door over cruciale beslissingen te stemmen.
  • Stakingprogramma: Leden kunnen tokens inzetten voor extra beloningen.
  • Uitbreiding van tokenhulpprogramma’s: In tegenstelling tot mememunten die afhankelijk zijn van hypes, valt $MANIA op met een uitzonderlijk hulpprogramma dat kan worden uitgebreid met nieuwe projecten die aan het ecosysteem worden toegevoegd. Het token zal fungeren als de in-game valuta in het pilot-gamingproject, geeft houders stemrecht in de zich ontwikkelende DAO en stelt hen in staat staking- en gemeenschapsbeloningen te scoren.
  • Geverifieerde veiligheid: het slimme contract van ScapesMania is gecontroleerd en heeft groen licht gekregen van BlockSafu, waardoor de betrouwbaarheid en veiligheid ervan zijn gegarandeerd.

Hoe eerder u $MANIA-houder wordt, hoe beter uw voorwaarden kunnen zijn.

Toekomstvisie en vooruitzichten

Nu de doelstellingen voor het genereren van fondsen met succes zijn behaald, richt ScapesMania zijn zinnen op een veelbelovende toekomst. Hier is een glimp van wat ons te wachten staat:

  • Het team richt zich nu op productontwikkeling, samenwerking met ervaren game-ontwikkelaars en het cultiveren van een interne talentenpool. Het project gaat verder met elke voltooide mijlpaal. Als u nu niet meedoet, kan dit tot spijt leiden als u uit de eerste hand getuige bent van de groei van het project.
  • Onder leiding van hun visionaire CEO test en verfijnt het team voortdurend ideeën om ervoor te zorgen dat ze perfect aansluiten bij de doelgroep.
  • Met een solide post-listing marketingstrategie breidt ScapesMania zijn outreach-inspanningen uit en verfijnt hij zijn tactieken, waarbij hij met elke stap nieuwe hoogten bereikt. Een voorverkoop van meer dan $6.000.000, meer dan 18.400 houders, een gemeenschap met meer dan 60.000 leden en een gemiddeld maandelijks verkeer van meer dan 75.000 spreken boekdelen over de marketingvaardigheid van het team.

Bron: De officiële ScapesMania Telegram-gemeenschap

Gemeenschapsopwinding

De cryptogemeenschap gonst van de gesprekken over ScapesMania op populaire platforms. Mensen willen zich graag aansluiten, omdat ze resoneren met de visie ervan en een actieve rol willen spelen. Zelfs walvissen letten op, met stortingen die al meer dan $20.000 bedragen.

Het is duidelijk dat dit succes niet haalbaar zou zijn zonder zo’n toegewijde gemeenschap. Het ScapesMania-team is zijn supporters oprecht dankbaar voor deze eerste impuls. En onthoud: dit is nog maar het begin: er staat nog veel meer te wachten!

Terwijl ScapesMania steun krijgt van erkende opinieleiders, dient elke positieve recensie als een pijnlijke herinnering voor degenen die aan de zijlijn staan: zij lopen iets mis.

Bekijk wat ScapesMania-supporters te zeggen hebben.

Duik in ScapesMania

Met zijn indrukwekkende PancakeSwap-debuut en innovatief gameconcept staat ScapesMania in de schijnwerpers. Mis uw kans niet om deel uit te maken van de opwinding.

Na de notering heeft de munt een stabiele prijs behouden en solide initiële steun gekregen. Een golf van nieuwe eigenaren duidt op een sterk geloof in het potentieel ervan op de lange termijn.

De prijsrichting zal waarschijnlijk afhangen van de kracht van de gemeenschap, de ontwikkelingsvoortgang en effectieve marketingstrategieën. Dit project blinkt uit op elk van deze gebieden en biedt spannende perspectieven voor de toekomst.

Wacht niet langer – ontvang vandaag nog uw $MANIA-tokens op PancakeSwap. Sluit je nu aan bij ScapesMania en ga mee op de golf van casual gaming-groei!

>>> Doe mee aan de actie – Grijp vandaag nog $MANIA! <<<

Jito (JTO): Een baken in het Solana-ecosysteem

Jito (JTO) heeft de aandacht getrokken van de cryptogemeenschap, dankzij de aanzienlijke prijsstijging en strategische rol binnen het Solana-ecosysteem. Door JitoSOL, een liquide stakingpool, aan te bieden naast een reeks producten met maximale extraheerbare waarde (MEV), heeft Jito (JTO) zichzelf gevestigd als een cruciale speler. Deze infrastructuur verbetert niet alleen de liquiditeit voor SOL-houders, maar introduceert ook DeFi-mogelijkheden in combinatie met stakingbeloningen, verder gestimuleerd door extra beloningen die voortkomen uit MEV-gerelateerde transactie-inkomsten.

Op basis van een recente momentopname bedroeg de prijs van Jito $3,85, wat een opmerkelijke stijging van 29,16% laat zien. Het handelsvolume steeg tot $2,46 miljard, met een marktkapitalisatie van $442,66 miljoen. Jito (JTO) heeft een recordhoogte van $3,93 bereikt, wat duidt op robuuste marktprestaties en een groeiende belangstelling van de gemeenschap. Ondanks de relatief recente lancering wordt de bullish trend van Jito (JTO) ondersteund door solide liquiditeit, zoals blijkt uit de substantiële marktkapitalisatie ervan.

Het traject voor Jito (JTO) ziet er veelbelovend uit, gesteund door zijn sterke marktaanwezigheid en liquiditeit. Gezien de nieuwigheid ervan en het beperkte circulerende aanbod moeten potentiële handelaren echter voorzichtig te werk gaan, gezien de verhoogde volatiliteit en het risico van marktmanipulatie. Omdat de prijs het komende jaar mogelijk schommelt tussen $3 en $4,50, zou een optimistisch scenario een stijging van 12% kunnen zien, waardoor Jito naar de hogere kant van dit spectrum zou worden gestuwd en mogelijk $4,50 zou bereiken. Deze voorspelling hangt af van aanhoudende belangstelling en marktdynamiek.

Magic Square (SQR): Innovatie van de Web3-appruimte

Magic Square (SQR) maakt furore met zijn gedurfde zet om $66 miljoen aan SQR-tokens toe te wijzen voor zijn ecosysteemsubsidieprogramma. Magic Square (SQR) richt zich op een breed scala aan Web3-projecten, waaronder dApps, games en DeFi-protocollen, en wil innovatie binnen zijn platform stimuleren. Dit initiatief onderstreept de toewijding van het project om de groei te bevorderen en projecten binnen het ecosysteem te laten floreren, waardoor de positie van Magic Square (SQR) als belangrijke speler in het Web3 app store-domein wordt versterkt.

De strategische toewijzing van een aanzienlijk fonds voor de ontwikkeling van ecosystemen duidt op een vooruitstrevende aanpak die de waardering van Magic Square (SQR) waarschijnlijk positief zal beïnvloeden. Door de ontwikkeling te stimuleren en ervoor te zorgen dat projecten over de middelen beschikken om te innoveren, zal Magic Square (SQR) zijn aantrekkingskracht op zowel handelaars als gebruikers vergroten, wat mogelijk kan leiden tot een opwaartse trend in de marktwaarde van Magic Square (SQR).

De toekomst van Magic Square (SQR) ziet er rooskleurig uit, met zijn aanzienlijke aandacht voor de ontwikkeling van ecosystemen die klaar staat om adoptie en innovatie te stimuleren. Hoewel de directe impact op de prijs van Magic Square (SQR) nog moet blijken, wordt verwacht dat een dergelijke substantiële inzet voor het ondersteunen van nieuwe en bestaande projecten het marktvertrouwen zal versterken. Naarmate het platform evolueert en er meer projecten tot bloei komen, zou Magic Square (SQR) een aanzienlijke groei kunnen zien in zowel de gebruikersbetrokkenheid als de tokenwaarde.

Sei (SEI): Baanbrekende snelheid en efficiëntie bij het handelen

Sei (SEI) heeft sinds de lancering snel naam gemaakt, vooral met de V2-upgrade in aantocht. De integratie met USDC en het streven naar koolstofneutraliteit hebben de interesse van de cryptogemeenschap verder gewekt. De focus van Sei (SEI) op het verlagen van transactiekosten en het versnellen van handelsuitvoeringen, in combinatie met een aanzienlijk handelsvolume kort na zijn marktdebuut, positioneert het als een formidabele kracht in de ruimte.

Onlangs handelde Sei (SEI) op ongeveer $0,6585, wat het optimisme van de markt over de technologische vooruitgang en strategische partnerschappen weerspiegelt. De voortdurende verbeteringen van het platform en de toewijding aan duurzaamheid zullen waarschijnlijk de aandacht van de gemeenschap blijven trekken, wat mogelijk de marktwaarde ervan positief zal beïnvloeden.

Vooruitkijkend duiden de integratie van Sei (SEI) met grote stablecoins en de technologische vooruitgang ervan op gunstige vooruitzichten. De prijsvoorspellingen voor Sei (SEI) lopen breed uiteen, waarbij sommige voorspellingen suggereren dat de koers in 2024 $1,66 zou kunnen bereiken en mogelijk zou kunnen stijgen naar $2,32 in 2025. De langetermijnprojecties zijn zelfs nog optimistischer, met verwachtingen van een aanzienlijke groei in de komende jaren. Terwijl Sei (SEI) blijft innoveren en zijn positie op de markt verstevigt, benadrukken deze projecties het potentieel voor een substantiële waardestijging, zij het met de gebruikelijke kanttekeningen met betrekking tot de volatiele aard van cryptocurrencies.

Conclusie

Te midden van de levendige heropleving van de cryptomarkt trekken opkomende munten zoals Jito (JTO), Magic Square (SQR) en Sei (SEI) de aandacht en leiden mogelijk de volgende bull run. Opmerkelijk is het sterke debuut van ScapesMania op gedecentraliseerde beurzen, gekenmerkt door voorverkoopsucces en groeiend handelsvolume, waardoor het bedrijf wordt gepositioneerd als een van de belangrijkste spelers in casual gaming. De strategische aanpak, het innovatieve gaming-ecosysteem en het gemeenschapsgestuurde raamwerk presenteren een overtuigend verhaal in de huidige markt.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Announcement Group: https://t.me/scapesmaniaAnn

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direc t of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!