Analist voorspelt 200% stijging voor deze altcoin

Een veel gevolgde cryptocurrency-analist heeft onlangs aan zijn ruim 145.000 volgers op X aangegeven dat we “nog niets hebben gezien” van de crypto-bull run, en dat hij flinke stijgingen verwacht voor verschillende altcoins.

De pseudonieme handelaar Criptopaul gaf aan dat de cryptocurrency-markt op weg is naar een ‘parabolische fase’ die waarschijnlijk zal beginnen wanneer Ethereum (ETH) beter gaat presteren dan Bitcoin (BTC). Hij gaf het volgende aan:

“Ik verzeker je dat je nog niets hebt gezien.

– Ethereum moet nog steeds beter presteren dan BTC en ATH doen.

– Elke andere layer 1-2 presteert beter dan Ethereum.

– Nieuwe ath op de meeste altcoins die hard hebben gewerkt sinds de vorige cyclus.

– We zullen waarschijnlijk een nieuwe shake-out zien tijdens Ethereum New Ath en dan het begin van een enorme parabolische fase. Daar moet je je concentreren en beginnen met verkopen.”

Tot nu toe heeft de Ethereum koers nog geen nieuwe all-time high bereikt, terwijl de koningsmunt zijn hoogste punt ooit bereikte op 15 maart. Sindsdien maakte de Bitcoin koers echter een correctie door en daalde richting de $60.000-grens. Hierdoor noteerden verschillende altcoins ook verliezen.

In de afgelopen dagen wist de munt echter zijn opwaartse trend te hervatten en wordt momenteel verhandeld voor ongeveer $70.300. Door deze stijging wist het de algehele cryptomarkt mee te nemen, waardoor de altcoin-markt er weer een stuk positiever uitziet.

Als gevolg van dit bullishe sentiment, besloot de analist dan ook twee van zijn favoriete altcoins te benoemen om op korte termijn winst mee te behalen. Eén van die altcoins is OPSEC, een project gericht op kunstmatige intelligentie (AI) en gedecentraliseerde cloud computing.

De analist stelt dat OPSEC op het punt staat een lange accumulatiefase in Wyckoff-stijl te verlaten, een theorie die is uitgevonden door investeerder Richard Wyckoff en die tot doel heeft accumulatie-opstellingen vóór de rally te identificeren. Hij gaf het volgende aan:

“OPSEC op het gebied van heraccumulatie, vóór de volgende expansiefase en voortzetting van de trend, is vrij duidelijk.

Bestudeer Wyckoff, mijn grootste leraar.”

Op de grafiek van de handelaar is te zien dat de analist mikt op het niveau van $8, wat 234% is van de huidige prijs van OPSEC van $2,39.

De tweede altcoin op de radar is Internet Computer (ICP). Volgens de handelaar gaat ICP een uitbreidingsfase in die het uiteindelijk in de buurt van het $115-niveau zou kunnen brengen, een beweging van 579% ten opzichte van de huidige prijzen. Hij plaatste het onderstaande:

“ICP-uitbreidingsfase gaat hier beginnen.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!