Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

De altcoin tsunami: 5 crypto’s klaar voor een stijging van 10.000%!

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Bitcoin heeft onlangs een aanzienlijke duik gemaakt, waardoor in één dag $661 aan crypto-investeringen werd weggevaagd. Te midden van deze marktturbulentie verschuift de aandacht naar altcoins waarvan wordt voorspeld dat ze enorm zullen stijgen. Deze crypto-underdogs zouden wel eens het volgende grote ding kunnen zijn in het landschap van digitale activa, wat de relevantie van onze komende discussie over enkele van deze potentiële game-changers benadrukt.

BlastUP komt naar voren als een gamechanger die in enkele weken tijd meer dan $2 miljoen ophaalt
BlastUP is een uniek lanceerplatform gebaseerd op Blast, een legendarische Layer 2-blockchain die met zijn duizelingwekkende start de krantenkoppen domineerde. BlastUP treedt in de voetsporen van Blast en heeft in slechts een paar weken tijd meer dan $2 miljoen opgehaald.

De impact van BlastUP kan enorm zijn, omdat de innovatieve oplossingen voor het lanceren van DApps met een compleet pakket Web3- en AI-tools een hit zullen worden voor startups. Het biedt een uitgebreide set tools en een beloningssysteem voor iedereen die lid wordt van het platform.

De voorverkoop van BlastUP-tokens is aan de gang, en als je er op dit moment in investeert, zou dit hetzelfde kunnen zijn als het kopen van Ethereum voor een paar dollar in 2017. De prijs in de vijfde fase is vastgesteld op $0,055, terwijl de prijs bij de notering $0,1 zal zijn. . Dit is het perfecte moment om BlastUP-tokens te kopen tegen de beste prijs met een korting van 45%.

>> Beleef een echte gamechanger: Koop NU BlastUP-tokens met 45,% korting <<

Houders van BlastUP-tokens krijgen toegang tot vele voordelen, van prioritaire tokenverkoop tot exclusieve loyaliteitsbeloningen in IDO’s. Ze kunnen ook rente verdienen door BlastUP-tokens in te zetten en te profiteren van de Seed Staking-functie, die gratis tokens van ondersteunde projecten biedt.

BlastUP is niet zomaar een cryptoproject, het heeft een sterke basis om de loyaliteit van een breed publiek te winnen. Dit lanceerplatform heeft tot doel de toetredingsdrempels voor blockchain-startups te verlagen, zodat ze vanaf het begin alles hebben om te slagen.

De gedetailleerde routekaart van BlastUP loopt tot 2026 met plannen om een AI IDO-screener, AI Startup Team Tools en de Community Marketplace te introduceren. BlastUP maakt zich op om het volgende grote ding in de crypto-ruimte te worden, dus je kunt maar beter opschieten en op de kar springen voordat het te laat is.

>> Klaar om weg te schieten? Koop nu BlastUP-tokens en katapulteer uw investeringen <<

De prestaties van NEAR Protocol beloven potentiële groei ondanks volatiliteit

De recente prestaties van NEAR Protocol laten veelbelovende signalen zien voor beleggers. Actieve deelname aan Nvidia’s AI-conferentie zou zijn profiel verder kunnen vergroten en zijn marktwaarde positief kunnen beïnvloeden. Gezien de huidige prijs van $6,68 zou de opwaartse trend ervoor kunnen zorgen dat NEAR het tweede weerstandsniveau van $8,11 bereikt, wat mogelijk op korte termijn kan escaleren naar $9. Het koopadvies van de MACD weerspiegelt dit sentiment.

Ondanks de positieve vooruitzichten is enige voorzichtigheid geboden. Het Simple Moving Average (SMA) gedurende 10 dagen suggereert een verkoopactie, wat wijst op een mogelijke prijsdaling. De steunniveaus liggen op $2,97 en $2,07, wat de ondergrens zou kunnen zijn als de markt niet gunstig reageert op de conferentie of eventuele daaropvolgende initiatieven. Op de lange termijn is dergelijke volatiliteit een essentieel onderdeel van investeringen in cryptocurrency. Het doel is om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en de strategieën daarop aan te passen.

Nomura’s Laser Digital- en Pyth-netwerkintegratie: Risico’s en beloningen

De integratie van Nomura’s Laser Digital op het Pyth-netwerk brengt potentiële impulsen met zich mee. Het zou andere opmerkelijke dataproviders kunnen aantrekken, wat zou resulteren in een groter gebruik van het Pyth Network en een prijsstijging. Gezien de huidige rente zou een voorzichtige aanpak ertoe kunnen leiden dat de koers de dichtstbijzijnde weerstand van $0,92 nadert, en zich mogelijk uitbreidt tot $1,18.

Het onvoorspelbare karakter van de cryptomarkt zorgt er echter voor dat dit partnerschap geen succes garandeert. Als het marktsentiment afneemt of als het adoptieproces met tegenslagen wordt geconfronteerd, kan een bearish trend ervoor zorgen dat de prijs van Pyth daalt naar het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau van $0,38, of zelfs naar $0,12. Het blijft essentieel om in evenwicht te blijven om de voordelen te maximaliseren en potentiële nadelen te verzachten.

Cardano’s ADA-kans op een rally ondanks uitsluiting uit het Grayscale-fonds

Cardano’s ADA schommelt rond de $0,67, iets onder het 10-daagse eenvoudige voortschrijdende gemiddelde van $0,73. De uitsluiting ervan uit het nieuwe fonds van Grayscale zou het land ertoe kunnen aanzetten het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau op $0,52 te testen. Als deze trend zich voortzet en het MACD-verkoopsignaal sterker wordt, zouden we zelfs kunnen zien dat ADA de ondersteuningszone van $0,38 opnieuw test.

Het is echter niet allemaal eng voor ADA. Ondanks de recente uitsluiting heeft ADA stevige steun op de 100-dagen eenvoudig voortschrijdend gemiddelde, op $0,59, een signaal om te kopen. De neutrale stochastische RSI suggereert dat ADA momenteel niet overbought of oververkocht is. Als ADA momentum wint en de dichtstbijzijnde weerstand van $0,75 doorbreekt, zou een rally naar het tweede weerstandsniveau van $0,85 op de kaart kunnen staan.

AVAX-prijsstijging naar $53,22 duidt op bullish momentum te midden van gemengde signalen

De huidige koersstijging van AVAX naar $53,22, die zowel het dichtstbijzijnde als het tweede weerstandsniveau doorbreekt, duidt op een bullish momentum. Bovendien zou, met de inspanningen van Avalanche Foundation om het bestuur te versterken, het 100-dagen eenvoudig voortschrijdend gemiddelde van $39,21 kunnen dienen als een consistente basislijn, ter ondersteuning van een potentiële opwaartse prijsstijging. Het koopadvies van de MACD verduidelijkt ook deze positieve voorspelling.

Aan de andere kant zijn markten dynamisch en vaak onvoorspelbaar. Nu de dichtstbijzijnde en secundaire ondersteuningsniveaus zijn vastgesteld op $33,98 en $26,97, gecombineerd met een neutrale Stochastics RSI en RSI die duiden op een onbeslist marktsentiment, zou er een potentieel nadeel kunnen zijn. Vooral op de korte termijn kan een kleine terugval of correctie in lijn zijn met deze prijsweerstand.

Conclusie

In de turbulentie van de huidige cryptomarkt bieden verschillende altcoins een intrigerend investeringspotentieel. Ondanks de goede vooruitzichten van NEAR Protocol, Pyth, Cardano en AVAX, verbleken ze in vergelijking met het hoge potentieel van BlastUP. Het platform heeft een innovatieve aanpak en een gedegen concept – het is gebaseerd op het succesvolle Blast-ecosysteem. BlastUp biedt DApps-lanceringsoplossingen in combinatie met Web3- en AI-tools en wordt steeds aantrekkelijker, vooral met het beloningssysteem voor deelnemers. Deze cryptocurrency zou inderdaad de volgende sensatie kunnen worden.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!