Solama komt naar voren als een van de top meme-munten binnen Solana

Het is geen geheim dat meme-munten explosief populair zijn geworden binnen de crypto-wereld. Er zijn tal van redenen die verband houden met dit fenomeen, van influencers die deze projecten onvermoeibaar promoten tot bepaalde projecten die profiteren van intrigerende trends.

Echter, sommige opkomende projecten lijken te gedijen zonder zware promotie van influencers of het uitbuiten van trends. In plaats daarvan vallen ze op door iets zeldzaams onder meme-munten – bruikbaarheid. Een voorbeeld van zo’n project is Solama, dat tegenwoordig steeds meer aandacht krijgt in de branche.

Solama is een crypto-project dat op 1 januari 2024 is gelanceerd en vanaf het allereerste begin het toneel betreedt met alle bravoure van een lama met een geweldig kapsel, vechtend op het veld van meme-munten met veel schapen.

In slechts twee maanden sinds de lancering heeft Solama indrukwekkende tractie gekregen in de crypto-wereld, allemaal zonder zware promotie. Dit geeft aan dat Solama sterk concurreert tegen projecten met langere geschiedenissen, zoals Dogecoin, Shiba Inu, en anderen.

Ondanks dat het rustig begon, heeft Solama gefloreerd. En dat komt niet alleen omdat het bekend staat als de onofficiële Solana-mascotte of vanwege zijn charmante lama-afbeeldingen. Het succes is grotendeels te danken aan de functies en praktische toepassingen ervan.

Het Solama-team, bekend om zijn transparantie, werkt hard aan het ontwikkelen van functies om de Solama-ervaring te verbeteren. Deze omvatten een Telegram-bot, een boeiend minispel op de website dat doet denken aan Subway Surfers, en zelfs een merchandise-winkel.

De focus op bruikbaarheid is duidelijk: ze streven ernaar de waarde te maximaliseren door de winsten terug te investeren in het ecosysteem. Deze herinvestering ondersteunt verschillende aspecten van het project, zoals marketing, token-inkoop, verbrandingen en beloningen voor de gemeenschap.

Bovendien onderscheidt Solama zich van concurrenten door zijn tokenomics. In tegenstelling tot veel meme-munten begon Solama met een specifiek aantal tokens en brandde 2% van de ontwikkelaarsposities, waardoor het totale aanbod werd verminderd. Ook is het circulerende aanbod 100% op de markt, er kunnen nooit extra tokens worden toegevoegd, en er zijn geen belastingen op transacties.

Het contract heeft rigoureuze technische audits ondergaan om de veiligheid van de Solama-adopters te waarborgen, waarbij de integriteit wordt benadrukt en de beveiligingsmaatregelen worden verbeterd. Op basis van dit alles zijn zowel het team als sommige exchanges erop gebrand het project breder bekend te maken.

SOLAMA is beschikbaar op gedecentraliseerde exchanges zoals Raydium, Jupiter en Orca, evenals de bekende gecentraliseerde exchange zoals BitMart. Het zal ook worden genoteerd op MEXC zodra de marktkapitalisatie de $15 miljoen overschrijdt.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!