Top crypto om van $10 $10.000 te maken tijdens deze bull run

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptocurrency-markt is onlangs getuige geweest van een aanzienlijke heropleving, waarbij de totale marktkapitalisatie voor het eerst sinds april 2022 de grens van $2 biljoen heeft herwonnen. Deze opleving wordt grotendeels toegeschreven aan een positief marktsentiment en een consistente instroom in spot Bitcoin exchange-traded funds (ETF’s). , waardoor de prijs van Bitcoin naar een meerjarig hoogtepunt van $57.513 stuwt. Tegelijkertijd heeft Ether een opmerkelijke stijging gekend, met een stijging van 7% tot $3.270. Deze bullish trend beperkt zich niet alleen tot de toonaangevende cryptocurrencies; andere grote altcoins, waaronder Solana, XRP, Cardano en Avalanche, hebben ook aanzienlijke winsten geboekt. De collectieve inspanningen van deze cryptocurrencies hebben geleid tot een stijging van 7,7% in de waarde van de wereldwijde cryptomarkt, tot een hoogste punt in 22 maanden van $2,14 biljoen. Deze groei heeft de cryptomarkt ertoe aangezet om de marktkapitalisaties van grote technologiegiganten zoals Amazon en het moederbedrijf van Google, Alphabet, te overtreffen.

Voor sommige marktdeelnemers klinkt het idee alleen al om $10 om te zetten in $10.000 belachelijk, maar met de komende bull run zou het zomaar kunnen gebeuren. Er zijn bepaalde munten die alle juiste ingrediënten lijken te hebben om de volgende grote munt te worden en daarom bestaat er hoop dat je, door de juiste munten op het juiste moment te selecteren, van enorme rendementen kunt genieten.

🚀 ScapesMania in opkomst! 🚀

Het is tot nu toe een ongelooflijke reis geweest voor ScapesMania. Het cryptoproject heeft al de nodige fondsen verzameld om zichzelf op de markt te begeven, klaar voor uitbreiding. Hoewel meer dan $6.000.000 verzameld in totaal of meerdere $20.000+ stortingen van crypto-walvissen er op papier indrukwekkend uitzien, zijn dit slechts cijfers. De echte hartslag van het succes van het project is de levendige en gepassioneerde gemeenschap van meer dan 60.000 mensen.

Het gaat niet alleen om het kolossale potentiële rendement; het gaat om de gedeelde visie, actieve participatie en DAO-bestuur. Het zijn altijd de handen van de houder geweest en zullen altijd de macht hebben.

Ontwikkelen in de bloeiende casual gaming-ruimte

De toekomst ziet er uitzonderlijk rooskleurig uit, vooral gezien de veelbelovende casual gaming-niche van ScapesMania. Volgens Statista zal de grens naar verwachting in 2027 de verbazingwekkende grens van $19,12 miljard overschrijden, en raad eens? ScapesMania zal voorop lopen in de zich snel ontwikkelende niche.

Via DAO en verschillende andere functies nodigt ScapesMania Web3-enthousiastelingen uit om de groeimogelijkheden binnen de sector te benutten, aangezien deze naar verwachting vóór het einde van het jaar met bijna 9% zal groeien.

De vermelding op PancakeSwap staat voor de deur. De exacte datum werd onthuld tijdens de recente AMA, dus mis het niet!

Waarom kiezen voor ScapesMania?

Naast de bovengenoemde voordelen kunt u uw rendement mogelijk ook verhogen dankzij de volgende voordelen:

  • Geweldige marketingstrategie voor post-listing om voortdurende betrokkenheid van de gemeenschap en een grotere vraag te garanderen.
  • Solide tokenbeheerplan om hopelijk stabiliteit en groeipotentieel op lange termijn voor elke tokenhouder te garanderen.
  • TGE over de beste marktomstandigheden voor een maximaal potentieel rendement binnen het kortste tijdsbestek.
  • Beperkt aantal tokens, wat betekent dat schaarste de tokenwaarde in de loop van de tijd ernstig zou kunnen verhogen.
  • Het uitbreiden van de portefeuille van de houder met nieuwe projecten. Diversificatie kan zeer nuttig zijn.
  • Goed uitgebalanceerde tokenomics met cliff en vesting. Een gestructureerd verwervingsschema voorkomt token-dumping en zorgt voor een stabiel evenwicht tussen vraag en aanbod.

Beste deel over ScapesMania

Maar dit is het beste: als u de voorverkoop of openbare verkoop heeft gemist, hoeft u zich geen zorgen te maken! Dit is nog maar het begin van de succesvolle reis van dit project. Maak uw crypto-portemonnee klaar om verbinding te maken, want zodra ScapesMania op de lijst staat, krijgt u de kans om deel te nemen aan het project en te genieten van het potentiële rendement.

In feite kan deelname op dit moment zelfs voordeliger zijn dan tijdens de eerdere verkopen. Waarom? Omdat je op een punt komt waarop de visie duidelijker is, het momentum sterker en het potentieel groter dan ooit tevoren.

Stap in of mis het

Waarom nog langer aarzelen? Mis uw kans deze keer niet: klik op de onderstaande link om u aan te melden voor aankondigingen en deel te nemen aan een mogelijk eenmalig project.

>>> Ontvang vermeldingswaarschuwingen – Mis uw kans niet <<<

Optimism (OP): Een layer 2-oplossing die aan tractie wint

Optimism (OP) ziet herstel, aangedreven door de integratie van Worldcoin (WLD), dat Arbitrum overtreft in dagelijkse transacties. Voorspellingen voor 2024 variëren van $4,48 tot $7,59, wat wijst op optimisme. In 2025 kan de prijs $10,62 bedragen, met projecties voor 2030 op $22,30-$42,59. Het succes hangt af van de Layer 2-adoptie van Ethereum te midden van marktvolatiliteit en technologische evolutie.

Arbitrum (ARB): Verbetering van de efficiëntie van Ethereum

Het Arbitrum (ARB)-token ondervond schommelingen na de lancering, maar herwon het vertrouwen met de TVL-groei. Voorspellingen voor 2024 variëren van $2,43 tot $4,46, voorzichtig optimistisch. Tegen 2025 wordt $3,47-$6,25 verwacht, met langetermijnvoorspellingen voor 2030 tussen $15,18 en $70,22. Succes is afhankelijk van de integratie van het Ethereum-ecosysteem, te midden van concurrentie en zorgen over de regelgeving.

Starknet (STRK): Een rijzende ster in de Layer 2-sector

Starknet (STRK) TVL steeg met 194% in een week na de lancering van het mainnet en bereikte meer dan 700 miljoen gedistribueerde tokens. Ondanks controverses en een prijsdaling van minder dan $2 wijzen de stijging van de TVL en het aanbod van stablecoins op herstelpotentieel. De toekomstige prijs van Starknet (STRK) hangt af van de prestaties van Ethereum en het platformvertrouwen te midden van marktvolatiliteit en concurrentie.

Polkadot (DOT): Navigeren door de omgeving met meerdere ketens

Polkadot (DOT) wint terrein in het multi-chain ecosysteem met zijn unieke interoperabiliteit en schaalbaarheid. Voorspellingen voor 2024 voorzien een stijging naar $10,29, ondersteund door voortdurende ontwikkeling. In 2025 zou deze $50,07 kunnen bereiken, aangedreven door een groeiend ecosysteem. Succes hangt af van projectdiversiteit en het overwinnen van technische uitdagingen te midden van marktvolatiliteit.

Conclusie

In de lijst van vandaag met munten die $10 in $10.000 kunnen veranderen, hebben we de beste cryptocurrencies vermeld die alle juiste ingrediënten hebben om te groeien. Er is echter maar één manier om erachter te komen welke munt echt in staat is tot zulke heldendaden: wachten. Op dit kruispunt lijkt het erop dat het ScapesMania is die de markten verovert, omdat het alle ingrediënten en meer heeft.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Announcement Group: https://t.me/scapesmaniaAnn

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!