Analist: Een nieuwe ATH voor Bitcoin is onvermijdelijk

Een nauwlettend gevolgde crypto handelaar gelooft dat Bitcoin (BTC) binnenkort een nieuw recordhoogtepunt (ATH) kan bereiken vanwege één cruciale factor.

De pseudonieme handelaar The Flow Horse vertelt aan zijn 201.400 volgers op het socialemediaplatform X dat Bitcoin liquiditeit van andere digitale activa kan aantrekken omdat het dicht bij $52.000 handelt, wat het meer bullish momentum geeft:

“25% onder de hoogste wekelijkse sluiting voor BTC. Zo dichtbij zijn creëert een bepaalde zwaartekracht die liquiditeit uit andere activa zal zuigen terwijl mensen instappen. Een nieuw recordhoogtepunt is een uitgemaakte zaak. Slechts een kwestie van wanneer, niet of op dit punt.”


Kijkend naar zijn grafiek, suggereert de handelaar dat Bitcoin binnenkort het $66.063 niveau zal bereiken, een winst van meer dan 27% van zijn waarde van $51.791 op het moment van schrijven.

Vervolgens wordt de handelaar bullish op het native token van de marktplaats en aggregator platform voor non-fungible tokens (NFT) Blur (BLUR).

“Een paar dingen die eruitzien alsof ze veel hoger gaan schieten. NFT’s interesseren me niet eens, maar ik weet dat veel andere mensen dat wel doen. Wachten op BLUR om te sturen. Dingen die de $8s raken, eindigen op $10s. bijv. Kortom, van $0.80 naar $1 zal een makkelijke handel zijn.”


Blur wordt verhandeld voor $0.73 op het moment van schrijven, een daling van meer dan 1% in de laatste 24 uur.

De handelaar is ook bullish op het native token van de modulaire blockchain Dymension (DYM), en voorspelt een winst van meer dan 28% van zijn huidige waarde als het handelsvolume toeneemt:

“Ik denk dat die DYM-handel waar ik het gisteravond over had in de stream zich hier opzet. Vroege hedgers sluiten waarschijnlijk binnenkort. Spotvolume neemt toe. Moet een heel makkelijke speel zijn naar $10 als je alleen de meest voor de hand liggende beweging overweegt. Hogere prijzen in deze omstandigheden zijn waarschijnlijk een gegeven, maar de makkelijke handels zijn het waard om uit te wijzen.”


Dymension wordt verhandeld voor $7.77 op het moment van schrijven, een daling van bijna 6% in de laatste 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!