Solana altcoin kan sterk stijgen volgens analist Bluntz

Een topanalist en handelaar in cryptocurrency heeft voorspeld dat een memecoin uit het Solana (SOL) ecosysteem met driecijferige percentages in waarde zou kunnen stijgen. De cryptostrateeg, die bekend staat onder het pseudoniem Bluntz, vertelde aan zijn 239.300 volgers op het sociale mediaplatform X dat een neerwaartse drie-golf patroon op de dagelijkse grafiek van de mememunt dogwifhat (WIF) mogelijk voorbij is.

De analist gebruikt regelmatig de Elliott Wave-theorie in zijn werk, een concept van technische analyse dat stelt dat belangrijke trends zich voordoen in vijf-golfpatronen, terwijl correcties zich voordoen in drie-golfpatronen. Op basis van de grafiek van Bluntz voorspelt de strateeg dat de prijs van WIF met ongeveer 272% zou kunnen stijgen vanaf het huidige niveau in een vijf-golfpatroon.

Bluntz / X

WIF wordt verhandeld tegen $0,222 op het moment van schrijven, een stijging van 4,2% gedurende de laatste dag. Wat betreft Bitcoin (BTC), voorspelde Bluntz dat het vlaggenschip van de crypto-markt waarschijnlijk zal blijven handelen binnen een zijwaartse range voordat het mogelijk uitbreekt naar boven.

“Zeer saaie prijsactie gedurende de laatste twee dagen op Bitcoin.

Ik denk nog steeds dat maximale pijn is om beide kanten van het bereik te vegen, maar ik zal blijven monitoren.”

Bluntz / X

Op basis van de grafiek van Bluntz voorziet de anonieme analist dat Bitcoin eerst zal stijgen boven $44.000 voordat het daalt tot onder $41.500. Na het dalen onder $41.500 suggereert Bluntz dat Bitcoin dan zal stijgen tot boven $45.000.

Bitcoin wordt verhandeld tegen $44.719 op het moment van schrijven.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!