Chainlink kan met 160% stijgen tegen Bitcoin, aldus analist

Een veel gevolgde cryptocurrency-analist en handelaar gelooft dat één van de top 15 altcoin-projecten meer dan twee keer zo veel waard zou kunnen worden ten opzichte van Bitcoin (BTC).

Michaël van de Poppe vertelt zijn 686.300 volgers op het sociale mediaplatform X dat het gedecentraliseerde orakelnetwerk Chainlink naar verwachting dit jaar een enorme doorbraakrally zal meemaken tegen Bitcoin (LINK/BTC):

“Chainlink tegen Bitcoin is nog steeds op zoek naar een grote doorbraak later dit jaar. Hogere dieptepunten worden vastgesteld, een doorbraak boven 4.500 sats, en het zal naar 9.000 sats gaan. Ik koop de dips.”

Bron: Michaël van de Poppe/X

LINK/BTC wordt verhandeld voor 0.000336 BTC ($14,09) op het moment van schrijven, wat een opwaarts potentieel van ongeveer 167% aangeeft als het paar het doel van de analist bereikt.

Daarnaast zegt de handelaar dat Bitcoin waarschijnlijk zal handelen binnen het bereik van ongeveer $49.000 en $39.000 voordat er een doorbraak plaatsvindt na het halveringsevenement in april, wanneer de beloningen voor miners gehalveerd worden:

“Ik heb al een tijdje geen update meer gepost over deze grafiek voor Bitcoin. Het verloopt redelijk volgens plan. Nu zal er waarschijnlijk consolidatie plaatsvinden voordat we doorgaan naar nieuwe all-time highs.”

Bron: Michaël van de Poppe/X

De analist gelooft ook dat de totale marktkapitalisatie van digitale activa in een opwaartse trend is nadat deze een belangrijk ondersteuningsniveau op $1,547 biljoen heeft getest.

“De totale marktkapitalisatie van crypto heeft de liquiditeit opgenomen en is teruggekaatst van het cruciale gebied. Het lijkt waarschijnlijk dat we in de komende periode naar $2 biljoen zullen gaan.”

Bron: Michaël van de Poppe/X

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!