Polygon klaar om met 600% te stijgen terwijl ETH ook lijkt uit te breken

De recente terugval van Bitcoin (BTC) onder $40.000 heeft vrijwel de hele altcoin-industrie in de afgelopen 24 uur meegesleept, leidend tot dinsdag. De plotselinge daling in de cryptoprijs heeft geleid tot de liquidatie van meer dan $247 miljoen van verhandelde posities met hefboom.

De toegenomen verkoopdruk komt voort uit Bitcoin, waarbij crypto-whales meer dan 70.000 BTC-munten hebben verkocht in de afgelopen twee weken, met een waarde van ongeveer $3 miljard. Ondertussen is de kasverdeling naar de altcoin-markt toegenomen, vooral nadat de dominantie van Bitcoin een cruciale weerstand van ongeveer 54 procent heeft bereikt.

Trader Tardigrade / X

Met de langzaam verdwijnende hype rondom de spot Bitcoin ETF, bereidt de altcoin-markt zich voor op een krachtig herstel na een succesvolle doorbraak in de afgelopen maanden. Idealiter zal het altcoin-seizoen worden gekenmerkt door de voortdurende stijging van het ETH/BTC-paar na een succesvolle opleving in de afgelopen weken.

Bovendien heeft het ETH/BTC-paar op het uurlijkse tijdsbestek geconsolideerd in een bullish pennant dat op elk moment kan uitbreken. Crypto-analist Captain Faibik verwacht binnenkort een stijging van 25 procent in het ETH/BTC-paar.

Als een toonaangevende op Ethereum gebaseerde layer two scaling-oplossing met meer dan $821 miljoen aan Total Value Locked (TVL), is Polygon (MATIC) goed gepositioneerd om een ​​opleving te ervaren na een succesvolle uitbraak van ETH/BTC. Volgens Captain Faibik zou de prijs van MATIC in de komende maanden tot wel 600 procent kunnen stijgen.

Ondertussen staan de Polygon-bulls voor verschillende tegenwinden, waaronder verhoogde concurrentie van andere layer-2 scaling-oplossingen zoals Arbitrum en Optimism.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!