Avalanche (AVAX) houdt stand in netwerktransacties

In de afgelopen maanden heeft Avalanche (AVAX) inscripties geïntegreerd in zijn transacties. Hoewel er sprake is van een afname ten opzichte van de eerdere pieken die enkele weken geleden werden waargenomen, blijven inscripties een constante factor in de transacties van het netwerk.

Avalanche handhaaft zijn dominantie wat betreft het aantal inscripties

Een evaluatie van het overzicht van inscripties per uur op Dune Analytics laat zien dat Avalanche eerder deze week meer inscripties had dan andere blockchains.

De grafiek toonde aan dat Avalanche tussen 15 en 16 januari het hoogste aantal inscripties per uur registreerde en op 17 januari het op één na hoogste aantal.

Avalanche daily inscriptions


Verder wees een onderzoek naar de dagelijkse inscripties van de afgelopen drie maanden uit dat het netwerk gedurende het grootste deel van die periode dominantie behield.

Momenteel blijft het vooroplopen in het aantal dagelijkse inscripties, met meer dan 222.000 geregistreerde inscripties. Bovendien waren in de afgelopen 24 uur meer dan 20% van de transacties inscripties, waarbij het percentage steeg naar meer dan 50% op 17 januari.

Ook was het percentage inscriptietransacties in de afgelopen week meer dan 30%.

Avalanche trekt meer inscriptiegas aan

Ondanks het aanzienlijke aantal inscripties en het overeenkomstige percentage transacties op het Avalanche-netwerk, vertoont de gegenereerde gasvergoeding een opvallende daling.

Een analyse van het gasgeld op Dune toonde een afname over de afgelopen vier dagen. De hoogste geregistreerde gasvergoeding op het moment van schrijven bedroeg $29, een opmerkelijke daling ten opzichte van de piek van $430 die werd waargenomen op 17 januari.

Avalanche gas fees


Verder onthulde een analyse van de dagelijkse gasvergoedingen van de afgelopen drie maanden een opmerkelijke afname. De grafiek liet zien dat op 20 december de dagelijkse gasvergoeding piekte op meer dan $8,3 miljoen.

Dit betekende de hoogst geregistreerde vergoeding voor het netwerk, zelfs hoger dan bij andere netwerken. Op het moment van schrijven bedroeg de gedocumenteerde vergoeding bijna $5.000.

Afname van het Avalanche-volume

Een beoordeling van het Avalanche-volume op DefiLlama wees op een recente neergang. Aan het begin van het jaar toonde de grafiek een krachtig netwerkvolume, dat de $100 miljoen en $200 miljoen overschreed.

Dit viel samen met een periode van verhoogde inscriptiekosten. Echter, in de afgelopen dagen heeft het volume een daling ervaren en moeite gehad om de grens van $100 miljoen te overschrijden. Op het moment van schrijven bedroeg het volume ongeveer $99 miljoen.

AVAX kan geen significante winsten boeken

De dagelijkse tijdsgrafiek voor Avalanche duidt op het ontbreken van een aanzienlijke opwaartse trend sinds de daling in de afgelopen week. Het boekte een lichte winst van ongeveer 1,2% in de laatste handelssessie, met een handelswaarde van ongeveer $36.

Desalniettemin heeft het op het moment van schrijven bijna 1% ingeleverd en wordt verhandeld tegen ongeveer $35,7.

AVAX/USD daily timeframe price trend

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!