Analist blijft bullish over altcoin die al 270% is gestegen

Een veel gevolgde crypto-analist en -handelaar blijft bullish over een altcoin die al maandenlang in de lift zit.

De analist, die onder het pseudoniem Altcoin Sherpa bekend staat, vertelt zijn 205.800 volgers op het sociale media platform X dat het Web3-project Internet Computer (ICP) nog meer opwaarts potentieel heeft:

“ICP: nog een munt die er interessant uitziet qua opzet voor mij, een bullish vraagzone plus een 200-daags EMA (exponentieel voortschrijdend gemiddelde) op de vier-uursgrafiek die al een tijdje niet getest is. Ik overweeg om deze te ‘longen’.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

Kijkend naar zijn grafiek, suggereert de handelaar dat ICP zou kunnen stuiteren als het de 200-daagse EMA als steun houdt rond het sleutelniveau van $11,25.

ICP wordt verhandeld voor $11,14 op het moment van schrijven, een stijging van meer dan 270% sinds de sluiting op $2,99 op 19 oktober.

Vervolgens voorspelt de handelaar dat de gedecentraliseerde oracle-aanbieder Chainlink (LINK) rond zijn huidige prijsniveau zal handelen in een consolidatiefase voordat het een nieuwe stap omhoog maakt:

“LINK consolideert voor de volgende beweging omhoog, maar ik verwacht dat dit nog wel even rustig aan doet en blijft consolideren. Ik verwacht nog geen grote bewegingen – nog niet.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

Chainlink wordt verhandeld voor $15,43 op het moment van schrijven, een stijging van meer dan 7% in de laatste 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!