Analist voorspelt grote stijging voor deze Ethereum-rivaal

Een veel gevolgde cryptocurrency-analist en handelaar spreekt zich positief uit over Ethereum (ETH) concurrent Solana (SOL).

De analist, bekend onder het pseudoniem Bluntz, deelt met zijn 237.000 volgers op het sociale mediaplatform X dat Solana mogelijk meer dan 39% kan stijgen vanaf zijn huidige waarde:

“Ik denk dat SOL zich mogelijk opmaakt voor een sprong naar $140-plus. Deze neerwaartse trend is nu te vaak getest om nog bearish te overwegen en de duidelijke drie-golf beweging naar beneden vanaf de hoogtepunten ziet er corrigerend uit. Het lijkt erop dat het bereik van de afgelopen twee weken een basis is geweest, stuur het.”

Bron: Bluntz/X

Bluntz past de Elliott Wave theorie toe, een technische analyse methode die probeert toekomstige prijsacties te voorspellen die zich vaak in golven manifesteren. Volgens de theorie gaat een bullish activum door een stijging in vijf golven, gevolgd door een ABC-correctie, voordat het zijn volgende fase ingaat.

Kijkend naar de grafiek van de handelaar, lijkt hij te voorspellen dat Solana een nieuwe vijf-golf stijging zal beginnen na het voltooien van een ABC-correctie.

Deze Ethereum-rivaal wordt verhandeld voor $100,62 op het moment van schrijven, een stijging van bijna 4% in de laatste 24 uur.

Vervolgens zegt de handelaar dat memecoin DogWifHat (WIF) klaar is voor een uitbraak na een periode van prijsconsolidatie rond het $0,33 niveau:

“Zeer gezonde consolidatierange onder de vorige ATH (all-time high) op WIF. Je kunt erop rekenen dat we eenmaal uit dit bereik zijn, het volledig zal stijgen.”

Bron: Bluntz/X

WIF wordt verhandeld voor $0,42 op het moment van schrijven, een stijging van meer dan 59% in de laatste 24 uur.

De handelaar gelooft ook dat het gedecentraliseerde exchange (DEX) project Maverick Protocol (MAV) een enorme rally ondergaat na het doorbreken van een stijgend kanaal:

“Dit is een monsterlijke dagelijkse MAV-uitbraak. We zijn de parabolische fase ingegaan.”

Bron: Bluntz/X

MAV wordt verhandeld voor $0,67 op het moment van schrijven, een stijging van meer dan 2% in de laatste 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!