Altcoin Sherpa deelt voorspellingen over BLUR, LINK en FET

Een veel gevolgde crypto-analist en handelaar is positief gestemd over een altcoin die zich in de top 100 bevindt op basis van marktkapitalisatie. De analist, die zich pseudoniem Altcoin Sherpa noemt, deelde zijn mening met zijn 205.600 volgers op het X sociale mediaplatform en geeft aan dat hij “zeer overtuigd” is dat de inheemse token van de non-fungible token (NFT) marktplaats en aggregator Blur (BLUR) zijn hoogste waarde van $1,40 zal overstijgen. Deze waarde, ongeveer 110% onder de huidige prijs, werd bereikt in februari 2023. Hij gaf het volgende aan:

“BLUR is een van de weinige manieren waarop je kunt speculeren op de gehele stijging van de NFT-industrie. Positief gestemd over veel NFT-infrastructuur.”

Altcoin Sherpa / X

Op het moment van schrijven wordt BLUR verhandeld voor $0,667. Wat betreft Chainlink (LINK) zei de anonieme handelaar dat hij “nog steeds zeer positief” is over de blockchain-orakel als een “solide langetermijnproject”, hoewel het waarschijnlijk geen “verbluffende winsten” zal opleveren vanwege de relatief hoge marktkapitalisatie.

Volgens de grafiek van de analist op het 12-uur tijdsbestek zal LINK naar verwachting handelen binnen een bereik van ongeveer $13,50 en $17 in januari en februari.

Altcoin Sherpa / X

Chainlink wordt verhandeld voor $15,80 op het moment van schrijven. Volgende op de lijst is het gedecentraliseerde kunstmatige intelligentieplatform voor toepassingen Fetch.ai (FET). Volgens de anonieme analist en handelaar lijkt FET “redelijk sterk” dit jaar, hoewel het momenteel consolideert.

Op basis van de grafieken van Altcoin Sherpa bevindt het huidige ondersteuningsniveau voor FET op de wekelijkse grafiek zich rond $0,608, terwijl het dichtstbijzijnde weerstandsniveau zich op $0,779 bevindt.

Altcoin Sherpa / X

Volgens Altcoin Sherpa is FET momenteel meer geschikt voor middellange termijnhandel dan voor korte termijn. FET wordt verhandeld voor $0,689 op het moment van schrijven.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!