Analist ziet kansen voor BTC en voorspelt goede tijden voor altcoins

Crypto Online, een YouTuber die gespecialiseerd in cryptocurrency-analyses, legt de nadruk op het feit dat de huidige trend van vijf golven op de Bitcoin-grafiek de mogelijkheid biedt voor een nog omvangrijkere trend.

In de video van 12 januari stelt de analist voor dat als de micro-ondersteuning op de dagelijkse Bitcoin (BTC) grafiek doorbroken wordt, de markt een golf vier kan verwachten, wat op zijn beurt een grotere golf vijf zou kunnen veroorzaken, onder de voorwaarde dat de markt niet terugvalt onder $35.000.

Indien dat gebeurt, zal golf vier aanzienlijk omvangrijker zijn dan golf vier van de vorige maand, wat tot een positief resultaat zou leiden. Daarnaast wijst Crypto Online erop dat er geen negatieve signalen op de grafiek zijn, tenzij de markt onder de $20.000 duikt. Hij beschrijft het als volgt:

“Ik beschouw elke neerwaartse beweging als een kans. Ik vind het moeilijk voor te stellen dat Bitcoin überhaupt naar dat niveau zou dalen. Mijn aandacht gaat eerst uit naar een mogelijk scenario van golf vier. Zodra de vijf golven compleet zijn, kunnen we een scherpe correctie in de markt verwachten.”

Bij het analyseren van het diagram kan de opwaartse beweging vanaf het dieptepunt op 11 september tot 11 januari mogelijk zijn afgerond, wat een belangrijk keerpunt zou kunnen zijn. De analist bevestigt echter dat dit pas kan worden vastgesteld wanneer de markt een aanzienlijke doorbraak onder $42.550 laat zien.

De analist wijst op enkele rode kaarsen op de dagelijkse grafieken, maar benadrukt dat de neerwaartse beweging geen verrassing zou moeten zijn, omdat dit gebruikelijk is in de cryptowereld en geen indicatie is van een bredere neerwaartse trend.

Crypto Online voorspelt tevens dat er veranderingen zijn opgetreden en meldt dat volgens geruchten de ETH/BTC-grafiek in de afgelopen week zijn dieptepunt heeft bereikt. De analist suggereert dat kapitaal van BTC naar Ethereum (ETH) en vele andere altcoins zou kunnen verschuiven, wat wordt gezien als een marktverandering die het begin van het altcoin-seizoen zou kunnen inluiden.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!