Elon Musk blijft terughoudend over crypto, ondanks ETF-goedkeuring

De meest geanticipeerde dag van het jaar is gisteren gebeurd en nu heeft Elon Musk, die de cryptomarkten tijdens het bulljaar 2021 flink door elkaar schudde, opnieuw het podium gepakt. Echter, dit keer lijkt het alsof hij met tegenzin op het podium is geplaatst, gezien zijn uitspraken die zijn terughoudendheid benadrukken.

Nu de SEC goedkeuring heeft verleend voor een spot Bitcoin ETF, heeft het de legitimiteit ervan bevestigd, ondanks mogelijke tegenstrijdige uitspraken. De CEO van Ark greep de kans aan om Elon Musk te vragen of hij overwoog om Bitcoin te integreren in X (voorheen Twitter).

Herinner je je wellicht dat Musk onlangs reageerde op Woods uitgebreide vraag over crypto met de uitspraak: “Cryptocurrencies interesseren me niet meer.” Hoewel de omstandigheden deze keer niet significant anders waren, hadden optimistische investeerders al rekening gehouden met het nieuws over de ETF, wat resulteerde in een stijging van BTC na de daaropvolgende verklaring.

“Ik zou Bitcoin kunnen integreren in X, maar ik denk niet veel na over dit onderwerp. Ik ben niet goed op de hoogte van het Bitcoin Lightning Network. Bij Tesla hadden we behoefte aan liquide middelen en verkochten we onze BTC, maar we hebben nog steeds wat Bitcoin bij SpaceX. Ook bezit ik Dogecoins.”

Musk: X Bitcoin


Op het moment dat deze uitspraken werden gedaan, schommelde de DOGE-prijs rond $0,0845, terwijl BTC zijn hoogtepunt van $47.695 bereikte binnen de afgelopen 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!