Bitcoin en Ethereum gaan hard dalen vanwege fakeout-rally, aldus Capo

Een veel gevolgde crypto-bear is van mening dat er grote correcties op komst zijn voor Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) na kortstondige oplevingen. De pseudonieme handelaar Capo vertelde aan zijn 83.873 Telegram-abonnees dat de mogelijke goedkeuring deze week van een spot Bitcoin exchange-traded fund (ETF) waarschijnlijk een kortstondige rally zal ontsteken voor Bitcoin en andere digitale activa. Het onderstaande werd aangegeven:

“Whales tonen sterke interesse in het niveau van $48.000-$50.000. Nieuws kan volatiliteit veroorzaken en grote lonten achterlaten. Dus een stijging naar dat niveau en een grote afwijzing daarna is een waarschijnlijk scenario.”

De handelaar deelde een grafiek waarin hij de prijsactie van Bitcoin “voor de komende dagen” voorspelt. Bij het bekijken van zijn grafiek suggereert de handelaar dat Bitcoin zal stijgen naar $51.000 bij nieuws over de goedkeuring van een spotmarkt BTC ETF. Na de rally suggereert hij dat Bitcoin waarschijnlijk zal corrigeren naar het niveau van $30.000-$31.000 omdat “whales het nieuws verkopen.”

De handelaar voorspelt ook dat Ethereum zal stijgen tot wel $2.600 vóór een correctie. En hij verwacht dat andere altcoins ook een enorme correctie zullen ondergaan na een kortstondige opwaartse beweging. Hierover werd het volgende gezegd:

“Een interessante week in het verschiet. ETF-nieuws zou binnenkort moeten worden vrijgegeven. Zoals deze dagen uitgelegd, verwacht ik eerst een stijging van de markt. BTC naar $48.000-$50.000, ETH naar $2.500-$2.600. Altcoins zouden meer moeten stijgen, vooral de kleinere caps. Na dit, wat een paar dagen zou moeten duren, zou de markt een zeer belangrijke lokale top moeten bereiken. Dat is wanneer ik begin met het openen van swing short-posities, met als doel nieuwe dieptepunten.”

Kijkend naar de langere termijn handhaaft de handelaar zijn langlopende voorspelling dat Bitcoin uiteindelijk zal instorten naar het niveau van $12.000, wat volgens zijn grafiek rond april zou gebeuren.

“BTC HTF (hoog tijdsbestek) idee.”

Op het moment van schrijven handelt BTC voor $46.776, een stijging van 7% in de laatste 24 uur. Ondertussen handelt Ethereum voor $2.314, een stijging van 4,7% in de laatste 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!