Cryptostrateeg voorspelt sterke winsten voor deze altcoins in 2024

Een veelgevolgde cryptostrateeg gelooft dat een grote altcoin klaar staat om dit jaar sterke winsten te boeken.

De pseudonieme analist Altcoin Sherpa vertelt zijn 204.600 volgers op het socialemediaplatform X dat Binance Coin (BNB) op korte termijn kan dalen, maar dit jaar een grote rally kan ondergaan:

“BNB: bied rond de $285, naar mijn mening. Huidig gebied is twijfelachtig en de hele markt is op dit moment wankel. Toch ben ik optimistisch over deze. Ik denk dat we in 2024 sterke winsten voor BNB gaan zien; vooral door Binance lanceerplatformprojecten en meer.”

Kijkend naar zijn grafiek, suggereert de handelaar dat de Fibonacci retracement-niveaus 0.236 op $305.9 en 0.382 op $286 nog steeds als steun voor BNB fungeren.

BNB wordt verhandeld voor $309,13 op het moment van schrijven, meer dan 4% gedaald in de laatste 24 uur.

Vervolgens zegt de handelaar dat hij op lange termijn optimistisch is over de Ethereum (ETH) layer-2-schalingsoplossing Arbitrum (ARB), maar verwacht dat het op korte termijn naar lagere handelsbereiken zal dalen:

“ARB: Ik denk nog steeds dat dit sterk is en de prijs heeft enkele duidelijke bereiken. Zou bieden op $1,80 of zo en dat zou een goed eerste startpunt moeten zijn; met wat biedingen helemaal tot de $1,60 als het slecht gaat. Toch nog steeds optimistisch op deze langere termijn.”

Arbitrum wordt verhandeld voor $1,87 op het moment van schrijven, 3,42% gedaald in de laatste 24 uur.

Ten slotte zegt de handelaar dat Celestia (TIA), een blockchain ontworpen om iedereen in staat te stellen hun eigen gedecentraliseerde netwerken tegen minimale kosten te lanceren, waarschijnlijk hoger gaat:

“TIA: om eerlijk te zijn, als deze dingen eenmaal gaan, zullen ze meestal vrij sterk doorgaan. Dit heeft een tijdje geconsolideerd, ik denk dat de volgende fase eraan komt. Bied $14,30 en hoger en misschien krijg je het.”

Celestia wordt verhandeld voor $15,73 op het moment van schrijven, meer dan 1% gestegen in de laatste 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!