XRP-advocaat biedt aan om particuliere investeerders te vertegenwoordigen

Een prominente crypto-advocaat, die Ripple Labs en XRP heeft geholpen in de zaak tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), biedt zich vrijwillig aan om Amerikaanse particuliere investeerders te vertegenwoordigen tijdens een komende hoorzitting in het Congres.

In reactie op een aankondiging van de Financial Services GOP over de komende hoorzitting over Capital Markets and Digital Assets, Financial Technology and Inclusion, biedt crypto-advocaat John Deaton zijn diensten aan aan Amerikaanse retailtokenhouders en zegt dat hij namens hen kan getuigen en hun belangen kan vertegenwoordigen.

Volgens Deaton heeft Gary Gensler, de voorzitter van de SEC, niet het beste belang van particuliere beleggers voor ogen, terwijl de regering-Biden, samen met senator Elizabeth Warren – die wetgeving heeft opgesteld die als anti-crypto wordt beschouwd – actief schade toebrengt aan de crypto-gemeenschap. Hij vervolgt met:

“Als je wilt dat iemand getuigt die feitelijk de belangen van tokenhouders vertegenwoordigt – en niet van cryptobedrijven – en die de SEC heeft overgenomen en die heeft geholpen bloot te leggen hoeveel Gary Gensler investeerders NIET beschermt – bied ik mijn diensten aan.

Ik vertegenwoordigde 75.000 XRP-houders als amicus-advocaat in de Ripple-zaak en ik was amicus-advocaat in de LBRY.com-zaak en ik vertegenwoordig meer dan 5.000 Coinbase-klanten met betrekking tot de SEC-rechtszaak tegen Coinbase – je weet wel, het bedrijf dat door de SEC werd goedgekeurd om naar de beurs te gaan en vervolgens twee jaar later aangeklaagd omdat het hele bedrijfsmodel illegaal is.

Als je wilt dat het Amerikaanse publiek te weten komt wat Gary Gensler en de regering-Biden/Warren doen om gewone Amerikanen schade te berokkenen, laat het me dan weten.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!