Arthur Hayes leidt de waarschuwing: Strategieën en vooruitzichten in de crypto bullmarkt

BitMEX-cofounder, Arthur Hayes, deelde recentelijk zijn inzichten in een uitgebreide post en benadrukt de noodzaak van voorzichtigheid onder handelaren te midden van de huidige bullmarkt in cryptocurrency.

Hayes wijst op het belang van gematigd enthousiasme in zijn analyse en betoogt dat de crypto bullmarkt zich nog in de vroege stadia bevindt. Hij legde een verband tussen de regelmatigheid van Bitcoin-blokken die elke 10 minuten worden geproduceerd en de onvermijdelijke ondergang van het bestaande fiat financiële systeem.

Hayes voorspelde een gezonde correctie van 20% tot 30% voor Bitcoin (BTC) tegen het begin van maart.

In een strategische zet schetste hij plannen om te proberen te profiteren van marktpieken eind februari, met als doel een put-positie veilig te stellen die vervalt op 28 juni. Daarna streeft hij ernaar de bodem van de markt te timen tussen 12 en 20 maart.

Ondanks deze kortetermijnmanoeuvres behoudt Hayes een optimistisch langetermijnbeeld. Hij is van plan om tegen het einde van maart de verkoop van T-bills te hervatten om investeringen in Bitcoin en andere cryptocurrencies te financieren, wat getuigt van vertrouwen in de veerkracht van de cryptomarkt.

Hayes’ voorzichtige maar strategische aanpak weerspiegelt een gedetailleerd begrip van marktdynamiek. Als doorgewinterde figuur in de cryptocurrency-ruimte bieden zijn inzichten waardevolle perspectieven voor handelaren die de complexiteit van de huidige markttrends navigeren.

Met geloof in het transformerende potentieel van cryptocurrencies, voorziet Hayes een weg naar herstel en groei in het cryptolandschap tegen het einde van maart.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!