Analist voorspelt bullish maanden voor Bitcoin en deze altcoin

Een veel gevolgde cryptocurrency-analist voorspelt hoelang de huidige opwaartse trend van Bitcoin (BTC) zal duren.

Handelaar Ali Martinez vertelt zijn 38.500 volgers op het social mediaplatform X dat, gebaseerd op historische vierjarige patronen gerelateerd aan halveringsevenementen waarbij de beloningen voor miners gehalveerd worden, Bitcoin waarschijnlijk nog twee jaar in zijn huidige opwaartse trend zit:

“Bitcoin is ontworpen rond vierjarige cycli, aangedreven door zijn halveringsevenementen, en weerspiegelt vaak zijn prijsactie. Historisch gezien vertaalt dit zich in drie jaar van bullish trends gevolgd door een jaar van bearish correctie. Volgens deze cyclus bevindt BTC zich in een opwaartse fase, mogelijk verlengd tot december 2025!”

Bron: Ali Martinez/X

De handelaar merkte ook op dat miners onlangs een enorme hoeveelheid Bitcoin hebben verkocht, wat de huidige BTC-waarde zou kunnen doen dalen:

“In een opvallende beweging hebben Bitcoin miners op [27 december] meer dan 3.000 BTC verkocht, ter waarde van ongeveer 129 miljoen dollar. Deze aanzienlijke verkoop kan invloed hebben op de prijs van BTC.”

Bron: Ali Martinez/X

Bitcoin handelt op het moment van schrijven voor $42.182, een daling van 1,2% in de laatste 24 uur.

De handelaar gelooft ook dat het native token van de toonaangevende gedecentraliseerde beurs (DEX) Uniswap (UNI) in een bullish trend zit en mogelijk snel de $10 zal overstijgen na een belangrijk weerstandsniveau te hebben omgezet in steun:

“Uniswap heeft met succes een belangrijke aanbodsmuur op $7,23 omgezet in steun, waar 3.500 adressen meer dan 20 miljoen UNI vasthouden. Met de afwezigheid van grote weerstand voor de boeg, is het podium klaar voor UNI om mogelijk te stijgen naar $10!”

Bron: Ali Martinez/X

Uniswap handelt op het moment van schrijven voor $7,56, een daling van 3,4% in de laatste 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!