Analist voorspelt grote stijgingen voor diverse altcoins

Een veel gevolgde cryptostrateeg gelooft dat een razend populaire altcoin in het Bitcoin (BTC) ecosysteem klaar is voor een volgende grote stijging.

De anonieme analist Altcoin Sherpa vertelt zijn 202.400 volgers op het social mediaplatform X dat hij optimistisch blijft over Ordinals (ORDI), een project dat als doel heeft waarde toe te voegen aan elke Satoshi, de kleinste waarde eenheid op Bitcoin:

“ORDI: deze lijkt klaar voor een nieuwe stijging.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

Volgens zijn grafiek suggereert de handelaar dat ORDI in een opwaartse trend zit na een stijging vanaf het sleutelniveau van $69,80.

ORDI sloot op 29 september af op $3,59 en bereikte deze week een recordhoogte van $81,96, een stijging van meer dan 22 keer. ORDI is iets teruggevallen en wordt op het moment van schrijven verhandeld voor $75,52.

Vervolgens kiest de analist een mogelijk Fibonacci retracement-niveau van $0,36 voor de snel stijgende Solana (SOL) concurrent Sei Network. Hij suggereert echter dat het nog wel even kan duren voordat SEI daalt:

“SEI: dip kopen nu niet aan de orde … deze blijft stijgen. Nog steeds een van de sterkste alts om in deze cyclus te handelen.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

SEI wordt op het moment van schrijven verhandeld voor $0,57, een stijging van 24,1% in de laatste 24 uur.

Dan gaat het over naar Bonk (BONK), waarbij de handelaar zegt dat de memecoin waarschijnlijk een bearish patroon laat zien met een lagere hoge prijs:

“BONK: Goede beweging vandaag, bereid je voor om BONK te verkopen. Lagere hoge prijs binnenkort naar mijn mening.”

Bonk wordt op het moment van schrijven verhandeld voor $0,0000153, een stijging van 12,3% in de laatste 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!