Analist benoemt een onder de radar altcoin die een 3x kan maken

Een veel gevolgde cryptocurrency-analist en -handelaar, bekend op X als Kaleo, voorspelde onlangs dat een onder de radar altcoin binnenkort in waarde zal verdrievoudigen.

De analist vertelde zijn 612.400 volgers op het social mediaplatform X dat het schaalplatform Celer Network (CELR) uit een aanhoudende accumulatiefase zou kunnen breken. Hij beschreef het als volgt:

“Het DOT-ecosysteem (Polkadot) scheurt over de hele linie. Ik heb een zak CELR gepakt om wat bekendheid te krijgen. Op zoek naar een uitstroom uit dit basisbereik waarin het zich sinds het voorjaar van 2022 heeft verzameld, vergelijkbaar met de beweging die het begin 2021 maakte.”

CELR handelt op het moment van schrijven voor $0,02336, een daling van bijna 1% in de afgelopen 24 uur. Kijkend naar zijn grafiek suggereert de handelaar echter dat CELR binnenkort zou kunnen stijgen naar ongeveer $0,0700.

Wat de hele cryptomarkt betreft, voorspelt Kaleo een bullish 2024 voor de activaklasse, aangezien de sterke rally van Bitcoin (BTC) dit jaar de sterke prestaties van veel altcoins de laatste tijd lijkt te hebben geïnspireerd. Hij zei het volgende:

“Solana [boven] $100.

Avalanche nadert $50.

Bitcoin nadert $50.000.

Alts beginnen weer over de hele linie te bewegen.

Memomunten worden geprint.

NFT’s (non-fungibele tokens) worden wakker.

En het duurt nog vier maanden tot de halvering van Bitcoin.

Holy sh*t 2024 wordt krankzinnig.”

De halvering waar de analist naar verwijst, zal de beloningen per gemined blok wijzigen van 6,25 BTC naar 3,125 BTC per blok. Dit houdt in dat er minder ‘nieuwe’ Bitcoins op de markt zullen komen, wat de schaarste zal verhogen, mits de vraag hetzelfde blijft of toeneemt. Dit zal op zijn beurt weer een positief effect hebben op de prijs.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!