Peter Brandt herziet voorspelling over Ethereum

Ervaren handelaar Peter Brandt zegt dat hij niet langer verwacht dat de toonaangevende altcoin Ethereum (ETH) een grote daling zal meemaken.

Vorige week vertelde Brandt aan zijn 707.300 volgers op het sociale mediaplatform X dat hij Ethereum aan het shorten was, voorspellend dat ETH zou kunnen dalen tot wel $650.

In een update zegt de doorgewinterde handelaar dat de omstandigheden zijn veranderd en dat hij niet langer bearish is over de top-altcoin, aangezien ETH erin geslaagd is om boven de weerstand van een oplopend driehoekspatroon uit te komen:

“Sterke meningen, zwak vastgehouden. Wanneer omstandigheden veranderen, verandert mijn mening.

Mijn recente beoordeling van ETH voorspelde een onmiddellijke prijsval – dat is niet gebeurd. Ik heb mijn bearish visie ingetrokken op basis van de grafiekstructuur.”

Bron: Peter Brandt/X

Op het moment van schrijven wordt Ethereum verhandeld voor $2.316, nog steeds boven de weerstand van het patroon.

Kijkend naar Ethereum-rivaal Solana (SOL), zegt de ervaren analist dat hoewel de altcoin zijn opwaartse doel al heeft bereikt, het nog steeds mogelijk is voor de munt om verder te stijgen:

“Het logaritmische schaaldoel van $86,48 van Solana SOL/USD is bereikt. Natuurlijk kunnen prijzen ver voorbij doelniveaus uitstijgen.”

Bron: Peter Brandt/X

Op het moment van schrijven wordt Solana verhandeld voor $111,55, een stijging van ongeveer 56% in de afgelopen zeven dagen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!