Solana’s Saga-telefoons zijn erg populair door BONK-airdrop – Verkopen voor meer dan $2.000 op eBay

Saga-telefoons, die aanvankelijk te kampen hadden met tegenvallende verkoopcijfers, worden momenteel op platforms als eBay doorverkocht voor prijzen van meer dan $2.000, zo blijkt uit meerdere voltooide transacties.

Opvallend is dat sommige telefoons zelfs nog hogere prijzen hebben opgebracht; naar verluidt zijn zaterdag twee telefoons verkocht voor $5000, en een andere telefoon werd gisteren verkocht voor $3361. Die verkopers hadden het apparaat al in bezit, terwijl anderen nog steeds wachten op de verzending van de telefoons.

Tijdens een recente golf waren de telefoons snel uitverkocht toen handelaren een arbitragemogelijkheid ontdekten: elke telefoon werd gebundeld met 30 miljoen BONK-tokens, een meme-munt gebaseerd op de Solana-blockchain. Nu de prijs van BONK snel gestegen is, is de airdrop meer waard dan de telefoon zelf. Dit leidde op zijn beurt weer op aanzienlijke interesse in een Saga-telefoon.

Naast de waardevolle airdrop biedt de Saga-telefoon echter ook verschillende andere voordelen, zoals een gratis maand toegang tot Helium Mobile en een gratis speeltje. Bovendien zullen apps in de gedecentraliseerde app (DApp) store van Saga eigenaren speciale voordelen en beloningen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!