Analisten waarschuwen voor investeringen in deze meme coin

Een veel gevolgde handelaar, die eerder de top van de Bitcoin (BTC) bullmarkt van 2021 correct heeft voorspeld, waarschuwt nu voor een ernstige marktcorrectie voor één op Solana (SOL) gebaseerde meme coin.

De pseudonieme analist Pentoshi vertelt zijn 711.700 volgers op het social mediaplatform X dat Bonk (BONK) binnen enkele weken de helft van zijn waarde zou kunnen verliezen. Hij zegt het onderstaande:

“Binnen vier tot zes weken kun je BONK 50% lager kopen dan de huidige prijs. Zelfs als het eerst hoger gaat.”

Pentoshi is niet de enige die hier zo over denkt, zo geeft de bekende Nederlandse collega-crypto-analist Michaël van de Poppe ook aan dat BONK binnenkort zou kunnen corrigeren. Hij beschrijft het als volgt:

“De bullmarkt is nog maar net op gang en BONK doet een 200x. Intussen volgen SATS, RATS en soortgelijke tokens BONK in hun voetsporen. Gek, maar goede tekenen dat het marktsentiment is veranderd. Betekent dit dat je deze moet kopen? Dat zou ik op dit moment niet doen.”

Volgens crypto-analysebureau Santiment stijgen de discussies over BONK op sociale mediaplatforms enorm, wat een aanstaande trendomkering zou kunnen signaleren. Het stelt het als volgt:

“De populairste memecoin op de markt, BONK, zag zijn marktkapitalisatie alleen al de afgelopen dag met +116% groeien, grotendeels dankzij zijn Coinbase-notering. BONK is in slechts 12 uur van de #69 grootste activa naar #43 gesprongen. Als je long zit, wees voorzichtig met te veel publieke FOMO (angst om iets te missen).”

BONK sloot op 15 november op $0,00000217 en handelt op het moment van schrijven voor $0,00002991, een winst van 1,278%.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!