Cardano toont zeer bullish sentiment, aldus analist

Crypto-analist en handelaar Ali Martinez heeft zijn bullish sentiment uitgesproken over Cardano (ADA) en een minder bekende altcoin.

Te beginnen met de op acht na grootste cryptovaluta qua marktkapitalisatie, vertelt Martinez aan zijn 35.700 volgers op het socialemediaplatform X dat “zonder significante weerstandsbarrières in zicht, het pad vrij lijkt voor ADA om hoger te bewegen”.

Volgens Martinez liggen de belangrijkste weerstandsniveaus voor Cardano op $0.80 en $1, en eenmaal overwonnen, zal dit een “venster openen voor ADA om te schitteren”.

Uit een grafiek met gegevens van het blockchain-analyseplatform IntoTheBlock blijkt dat ongeveer 90,76% van de Cardano-houders die de cryptovaluta kochten tussen $0.553 en $0.754, winst hebben gemaakt bij een eerdere ADA-prijs van $0.653.

Bron: Ali Martinez/X

Cardano wordt op het moment van schrijven verhandeld voor $0.645.

Overstappend naar het iris biometrische cryptocurrency-project Worldcoin (WLD), zegt Martinez dat de 162ste grootste digitale activa qua marktkapitalisatie op het punt kan staan een bullish beweging te maken:

“Een enorme uitstroom van 3,6 miljoen WLD van beurzen is samengevallen met een piek in whale transacties. Dit kan erop wijzen dat WLD-whales zich opmaken voor een grote prijsbeweging.”

Bron: Ali Martinez/X

Worldcoin wordt op het moment van schrijven verhandeld voor $2.66.

Als laatste komt Shiba Inu (SHIB) aan bod. Martinez zegt dat de op 18 na grootste cryptovaluta qua marktkapitalisatie ongeveer 15 maanden heeft gehandeld in een dalend parallel kanaal, een patroon dat doorgaans bearish is. Volgens Martinez probeert Shiba Inu nu uit het dalende parallelle kanaal te breken:

“Een beslissende wekelijkse sluiting boven dit niveau [$0.000011] zou een bullish uitbraak kunnen aangeven, SHIB stuwend naar $0.000014. Echter, als het hier wordt afgewezen, kunnen we een terugval zien naar $0.000008 voordat de bullish uitbraak plaatsvindt.”

Bron: Ali Martinez/X

Shiba Inu wordt op het moment van schrijven verhandeld voor $0.00000992.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!