Gelukkige investeerder verdient meer dan $2,5 miljoen met nieuwe meme coin

Eén “gelukkige” handelaar heeft onlangs de aandacht getrokken omdat hij in slechts één maand enorme winsten heeft behaald door een nieuwe rivaal van Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) te verhandelen.

Volgens de blockchain-trackingservice Lookonchain heeft de handelaar ongeveer $2,5 miljoen aan winst behaald, oftewel een winst van 6.102%, door Grok (GROK) te kopen en verkopen, een token geïnspireerd door, maar niet gerelateerd aan, Grok AI, een chatbotservice op het social mediaplatform X van Elon Musk. Het gaf het volgende aan:

“Deze handelaar verdiende in één maand ~$2,5 miljoen (+6.102%) met GROK. Laten we eens kijken hoe hij dat deed.”

Lookonchain gaf aan dat de handelaar goed getimede Grok-aankopen heeft gedaan en later een deel van zijn bezittingen op cryptobeurs Gate.io heeft verkocht toen de waarde van de memecoin enorm steeg. Op het moment van schrijven heeft de handelaar echter nog steeds bijna 70 miljoen Grok in zijn bezit. Het vervolgde met:

“Deze handelaar had veel geluk. Hij/zij kocht Grok drie minuten na het openen van de handel en kocht een grote hoeveelheid Grok tegen een zeer lage prijs. In minder dan 12 uur had hij/zij een winst van 140 keer, daarna kocht hij/zij nog meer Grok.

Toen Grok werd genoteerd op (crypto-exchange) Gate.io, begon hij Grok te storten op Gate.io om met winst te verkopen.”

Het sloot af met:

“De handelaar gaf 21,24 ETH ($42.000) uit om 154,7 miljoen Grok te kopen, verkocht vervolgens 11,88 miljoen Grok voor 18,44 ETH ($37.000) op DEX en stortte 72,96 miljoen Grok ($1,38 miljoen) op Gate.io.

Momenteel bezit hij/zij nog steeds 69,87 miljoen GROK ($1,16 miljoen), met een totale winst van ~$2,5 miljoen.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!