Ali Martinez zeer bullisch op Bitcoin en Cardano

Analist en handelaar Ali Martinez beweert dat de gerealiseerde prijsmetriek voor Bitcoin (BTC) een bullish bevestigingssignaal afgeeft. Martinez vertelde namelijk aan zijn 34.300 volgers op het sociale mediaplatform X dat de gerealiseerde prijs van Bitcoin stijgt boven de gerealiseerde prijsmetriek van lange termijn houders.

De gerealiseerde prijs is het gemiddelde van alle Bitcoins in omloop, berekend op basis van de prijs waartegen ze voor het laatst zijn verplaatst. Ondertussen is de gerealiseerde prijs van lange termijn houders het gemiddelde aankoopbedrag van alle Bitcoin die minstens vijf maanden niet zijn verplaatst.

Volgens Martinez is het feit dat de gerealiseerde prijs van Bitcoin stijgt boven de gerealiseerde prijsmetriek van lange termijn houders een indicatie dat nieuwe investeerders de markt betreden. Hij gaf hierover het volgende aan:

“De crypto-markt wint momentum, met nieuwere investeerders die bereid zijn te kopen tegen hogere prijzen. Dit kan worden gezien als een bullish teken, wat vertrouwen toont in de toekomstige prestaties van BTC. De laatste drie keer dat dit gebeurde, steeg BTC respectievelijk met 12.736%, 4.474% en 819%.”

Ali Martinez / X

Bitcoin wordt verhandeld op $43.427 op het moment van schrijven.

Wat betreft Cardano (ADA) zei Martinez dat de negende grootste crypto-activa op basis van marktkapitalisatie het traject volgt dat het volgde van 2018 tot 2020 “minus de Covid-19-downturn” die ADA onder zijn handelsbereik zag breken. Volgens Martinez zou Cardano mogelijk met ongeveer 72% kunnen stijgen vanaf het huidige niveau, als ADA erin slaagt het bestaande patroon te handhaven.

“Als dit patroon standhoudt, zouden we ADA binnenkort door de weerstand van $0,45 kunnen zien breken. Wat komt hierna? Een mogelijke rally naar $0,75 eind december!”

Ali Martinez / X

Cardano wordt verhandeld op $0,436 op het moment van schrijven.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!