Analist verdere stijgingen voor Solana koers

Een veelgevolgde crypto-analist heeft gezegd dat het smart contract-platform Solana (SOL) nog meer ruimte heeft om te groeien, zelfs na het boeken van driecijferige winsten tot nu toe dit jaar. De pseudonieme crypto-handelaar Bluntz vertelde aan zijn 230.500 volgers op het sociale mediaplatform X dat de rivaal van Ethereum (ETH) in de komende dagen met dubbele cijfers kan stijgen.

Wanneer vergeleken met Bitcoin, zei Bluntz dat Solana een bullish opstelling heeft gevormd. De strateeg, die de Elliott Wave-theorie toepast in zijn technische analyse, zegt dat het Solana/Bitcoin-paar (SOL/BTC) een bearish vijf-subgolfpatroon heeft voltooid en op het punt staat van een beweging die kan resulteren in een winst van meer dan 41%.

Volgens de Elliott Wave-theorie kunnen subgolven worden gebruikt om potentiële keerpunten op de markt te identificeren. Een driedelig patroon wordt gelabeld als A, B en C, terwijl een vijfdelig patroon wordt gelabeld als 1, 2, 3, 4 en 5. Bluntz gaf het volgende aan:

“Ik denk dat Solana weer gaat knallen.

Het belangrijkste diagram dat ik volg, is SOL/BTC, en het lijkt erop dat er een mooie schone A-B-C is voltooid met vijf subgolven binnen de C. Het SOL/USD-paar staat naar mijn mening op het punt om weer met ongeveer 40% omhoog te schieten in de komende dagen.”

Bluntz / X

Solana wordt verhandeld op $63,59, een stijging van 536% ten opzichte van de prijs van $9,99 aan het begin van het jaar, terwijl SOL/BTC wordt verhandeld voor $0,00142. Wat betreft Bitcoin (BTC) zei Bluntz dat het vlaggenschip crypto-activum er bullish uitziet en een prijs van ongeveer $90.000 kan bereiken zodra een vijfgolvenpatroon is voltooid.

“BTC gaat nu echt parabolisch. Het heeft alle kenmerken van een golf-3 die gaande is.”

Bluntz / X

Verder merkt de handelaar op dat het topcrypto-activum op macro-economische schaal narratiefbestendig lijkt.

“Het beste aan BTC is dat het een bullish verhaal heeft voor letterlijk wat er macro-economisch ook gebeurt. Rente verlagen in ’24? Geen zorgen, BTC stijgt omdat het een risico-activum is. Meer renteverhogingen in ’24? Geen zorgen, BTC stijgt omdat [het] deflationair is, ultrageld met geluid, vlucht naar kwaliteit, digitaal goud, blah blah blah.”

Bitcoin wordt verhandeld op $43.930 op het moment van schrijven, een fractie winst in de afgelopen 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!