Chainlink-whales bewaren steeds meer in hun LINK-wallets

Chainlink-whales hebben aanzienlijke aantallen munten in hun LINK-portefeuilles opgeslagen, een opvallende zet die volgt op een duidelijke daling van het token-saldo op cryptobeurzen, wat wijst op een groeiend vertrouwen.

On-chain gegevensleverancier Santiment rapporteerde recentelijk dat de top 200 LINK-portefeuilles hun activa met meer dan $50 miljoen hebben vergroot. Gezamenlijk bezitten deze portefeuilles ongeveer 746,57 miljoen LINK, wat een totale waarde vertegenwoordigt van ongeveer $11,84 miljard.

Terwijl de accumulatiekoorts om zich heen greep, kruiste deze met een aanzienlijke daling van het LINK-saldo op beurzen. In de regel wordt een afnemend beurssaldo beschouwd als een bullish signaal, wat duidt op een verschuiving naar langdurige vasthouding en verminderde verkoopdruk. On-chain data bevestigt dat het aanbod van LINK op beurzen is gedaald tot ongeveer 102 miljoen tokens, het laagste punt in meer dan een jaar.

Bovendien heeft de Staking v0.2-upgrade van Chainlink hernieuwde interesse gewekt in het ecosysteem. Gegevens tonen aan dat gebruikers ongeveer 20 miljoen van de 40,87 miljoen beschikbare tokens hebben gestaket. Deze ontwikkelingen, samen met de huidige positieve sentimenten op de markt, hebben geleid tot een stijging van de LINK-prijs.

Chainlink heeft sinds het begin van het jaar bovendien een opmerkelijke prijsstijging van 189% laten zien, vergeleken met de 139% stijging van Bitcoin in dezelfde periode.

CHAINLINK

De Impact van SWIFT en Wemade

In de afgelopen periode heeft het Cross-Chain Interoperability Protocol (CCIP) van het netwerk aanzienlijke aandacht gekregen van grote traditionele instellingen, waaronder het wereldwijde financiële berichtenverkeersnetwerk SWIFT en de Zuid-Koreaanse gamingreus Wemade. Sergey Nazarov, medeoprichter van Chainlink, deelde zijn inzichten over deze ontwikkeling met de volgende verklaringen:

“Chainlink is uitgegroeid tot een toonaangevende methode voor geminimaliseerde off-chain vertrouwensberekening, verdergaand dan zijn status als belangrijkste bron van gedecentraliseerde gegevens, en ontwikkelt zich nu als de leidende cross-chain verbinding standaard over zowel Web3 als TradeFi.”

Ondanks de positieve on-chain activiteit meldde Silo Labs een fout in de Chainlink wsETH/ETH-prijsfeed op Arbitrum die leidde tot de liquidatie van vijf posities. De fout zou zijn ontstaan uit twee significante transacties. Silo Labs benadrukte het volgende:

“Deze transacties waren behoorlijk groot en kunnen zijn overwogen in de VWAP-berekening van Chainlink op Arbitrum. De gerapporteerde prijs kon het volume-gewogen marktbeeld op een bepaald moment vertegenwoordigen.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!