Ethereum (ETH) zal begin 2025 $5000 bereiken, aldus analist

Ethereum (ETH) blijft indrukwekkende prestaties vertonen en bevindt zich momenteel rond de $2.000, een opmerkelijke stijging ten opzichte van eerdere marktomstandigheden. Op basis van voorspellingen lijkt ETH op weg te zijn naar een nieuw hoogtepunt, met speculaties die suggereren dat de cryptocurrency zijn hoogste punt ooit van meer dan $4.800 zal overtreffen

‘Grote winsten voor ETH’ op komst?

Ether (ETH), de inheemse cryptocurrency van Ethereum, heeft opmerkelijke veerkracht getoond na de marktcrash in de tweede helft van 2022. Met een huidige handelsprijs van ongeveer $2.000 (volgens CoinGecko) vertoont ETH een stijging van 70% ten opzichte van het begin van het jaar.

Enthousiaste analisten, waaronder FieryTrading op TradingView, suggereren dat deze positieve trend slechts het begin zou kunnen zijn van een opwaartse beweging die ETH naar nieuwe hoogten zou kunnen brengen, mogelijk boven de $4.800.

FieryTrading wijst op een bullish driehoekpatroon dat de Ethereum koers al anderhalf jaar volgt. Volgens de analyse van deze expert zou een doorbraak uit dit patroon aanzienlijke winsten kunnen opleveren. Ze benadrukken het potentieel van het doorbreken van een gebied met short-trade stop-losses, wat kan resulteren in gedwongen terugkopen van posities en zo de prijs verder opdrijft.

“Zoals te zien is op de grafiek, handelt ETH al meer dan 1,5 jaar binnen een bullish driehoekspatroon. In mijn ogen zou een uitbraak uit dit patroon kunnen leiden tot grote winsten voor ETH, omdat het door een gebied vol met short-trade stop-losses zal breken, die gedwongen zullen worden hun posities terug te kopen,” betoogt FieryTrading.

Ethereum grafiek

De voorspelling van deze analist suggereert dat Ether in het begin van 2025 de $5.000 kan bereiken. Met een voorgestelde strategie van een stop-loss onder de recente swing low en een doel rond de huidige all-time high, presenteert FieryTrading een veelbelovende lange termijn handelsmogelijkheid voor deze veelbesproken token. Handelaren en investeerders kijken dus reikhalzend uit naar wat de toekomst voor Ether in petto heeft.

Cardano koers naar $35?

Naast het verstrekken van voorspellingen voor Ethereum, heeft FieryTrading ook zijn visie gedeeld over het inheemse token van Cardano (ADA).

Volgens FieryTrading staat ADA op het punt om een opmerkelijke stijging naar $35 te maken binnen de komende twee jaar. Deze voorspelling is gebaseerd op de identificatie van specifieke parallelle kanalen die wijzen op het aanvangen van een bullish trend.

“Na zorgvuldige analyse van de grafieken ben ik van mening dat ADA zich momenteel bevindt in een gunstige positie, met parallelle kanalen die duiden op het begin van een bull run. Als deze trend zich voortzet, zou ADA in staat kunnen zijn om een indrukwekkende stijging te laten zien, met een potentiële prijs van $35 binnen de komende twee jaar,” verklaarde de analist.

FieryTrading benadrukt hiermee niet alleen de huidige gunstige positie van ADA, maar wijst ook op de mogelijkheid van aanzienlijke groei in de komende periode. Deze voorspelling zal ongetwijfeld de aandacht trekken van investeerders en marktdeelnemers die op zoek zijn naar veelbelovende kansen in de cryptowereld.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!