Analist voorspelt stijgingen voor deze twee altcoins

Een veelgevolgde cryptostrateeg gelooft dat twee altcoins op het Ethereum (ETH) netwerk zich voorbereiden op een stijging.

De pseudonieme analist Kaleo vertelt zijn 606.600 volgers op het social mediaplatform X dat hij bullish is op ApeCoin (APE), de digitale asset geassocieerd met de Bored Ape Yacht Club non-fungible token (NFT) collectie.

De analist deelt een grafiek die suggereert dat APE een diagonale weerstand doorbreekt die de altcoin anderhalf jaar lang in een neerwaartse trend heeft gehouden:

“Ik ga deze APE-uitbraak niet vervagen. Tot de laatste maand hebben BLUR en LOOKS allebei in harmonie met APE gehandeld. NFT’s beginnen wat momentum op te pikken. Ik zie het als slechts een kwestie van tijd voordat APE bijhaalt.

Ter referentie: – BLUR is 320% gestegen vanaf de dieptepunten – LOOKS is 235% gestegen vanaf de dieptepunten – APE is 65% gestegen vanaf de dieptepunten.”

Bron: Kaleo/X

Op het moment van schrijven handelt APE voor $1,69, meer dan 12% gestegen in de laatste 24 uur.

De analist houdt ook nauwlettend in de gaten hoe het crypto-project STEPN (GMT) zich ontwikkelt. Volgens Kaleo handelt GMT binnen een oplopend kanaal nadat het boven zijn diagonale weerstand met een hoge tijdsframe is gekomen:

“Na het zien van BLUR die een post-airdrop plaatst vanaf de aankondiging van oneindige Ponzi-mechanismen, sta ik open voor het idee dat het het seizoen van oneindige Ponzi is.

Dus, ik ging long GMT.

Ondanks de daling van de afgelopen 18 maanden is STEPN actief gebleven, en gezien hoe alles in het Solana-ecosysteem dat een redelijk niveau van activiteit heeft behouden de laatste tijd opduikt – denk ik dat STEPN zou kunnen stijgen.

De grafiek ziet er goed uit en test de hoogtepunten van juli na een breakout met een hoog tijdsframe; zou gemakkelijk een uitbraak uit het kanaal kunnen zien naar $0,60 – $1,00.”

Bron: Kaleo/X

Kaleo zegt ook dat GMT lijkt te reageren op de prijsactie van het smart contract-protocol Avalanche (AVAX) toen het vorige maand binnen een oplopend kanaal handelde voordat het uitbrak.

Op het moment van schrijven is GMT $0,346 waard, meer dan 20% gestegen in de laatste 24 uur.

Wat betreft Bitcoin (BTC) denkt de analist dat de crypto-koning klaar is om boven $40.000 te stijgen. Hij beschrijft het als volgt:

“Ik heb de bodem tot op de minuut nauwkeurig geschoten. Laat het stijgen naar $40.000.”

Bron: Kaleo/X

Op het moment van schrijven is Bitcoin $37.756 waard.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!